Kuva: Fotolia

Kun yhden yön juttu menee pieleen: "Hän kakkasi sänkyyni"

26.04.2017 20:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Toisinaan pieni romanssi saattaa olla kaikkea muuta kuin nautinnollinen.

Buzzfeed kokosi sivuilleen ihmisten tarinoita yhden illan jutuista. Tällä kertaa jokaisessa tarinassa on kuitenkin se nurja puoli, hetki, jolloin selvisi ettei kaikki mennytkään ihan suunnitelmien mukaan.

Joillakin tunnelman on pilannut yllättäen paikalle pöllähtänyt äiti, joillakin taas seksihommat ova keskeytyneet oksennuksen vuoksi.

Erikoisia tarinoita voit lukea alta.

"Itse yö meni todella hyvin. Aamulla makoilimme alastomina sängyllä, kun ovi yllättäen aukesi ja hänen äitinsä kysyi, tahtoisimmeko jotain aamupalaa."

"Olin 21-vuotias, kun ajauduin harrastamaan seksiä autossa keskellä parkkipaikkaa. Olimme molemmat todella humalassa, joten en muista asiasta paljoakaan, mutta yksi asia muistuu mieleeni aina. Kun olimme saaneet homman päätökseen, hän kysyi: Haluatko rahaa? Silloin ymmärsin hänen luulleen, että olen prostituoitu."

"Kun mies oli sisälläni, hän yllättäen vakavoitui ja kysyi: Saanko nuolla sinua ensi kerralla, kun sinulla on kuukautiset?"

"Lyhyestä virsi kaunis. Hän kakkasi sänkyyni."

"Olin 25-vuotias ja olin viemässä kotiin itseäni 10 vuotta vanhempaa naista. Hän kehuskeli koko matkan, miten hyvä hän on ottamaan suihin ja totesi olevansa parempi kuin monet pornotähdet. Pääsimme luokseni ja hän aloitti homman. Hetkeä myöhemmin hän tosissaan yritti saada peniksen niin syvälle kuin mahdollista ja oksensi samalla sekunnilla sänkyyni."

"Kutsuin erään Tinder-tyypin luokseni ja harrastimme todella hyvää seksiä. Aktin jälkeen hän kuitenkin totesi tehneensä syntiä. Sitten hän aneli Jumalalta anteeksi antoa."

"Menin erään miehen luokse ja homma karkasi heti käsistä. Suutelimme kiihkeästi keittiön pöydällä, joka hajosi. Emme antaneet tunnelman latistua ja suuntasimme makuuhuoneeseen. Kaikki sujui hyvin siihen saakka, kun joku alkoi raivoamaan keittiössä rikkoutuneesta pöydästä. Se oli hänen tyttöystävänsä. Hän käski minua piiloutumaan kaappiin ja sen tein. Sain kuulla myöhemmin, että hän teki sen tahallaan. Hän halusi tehdä tyttöystävänsä mustasukkaiseksi."

"Tapasin Tinder-matchini ja aloitimme kiihkeän seksin lähes saman tien. Huomasin kuitenkin yllättäen, että kuukautiseni alkoivat ja veri oli sotkenut meidät molemmat ihan täysin. Nolointa hommassa oli se, että jouduin menemään viereiselle ovelle, jossa hänen eksänsä asui, ja pyytämään tamponia."

Millaisia tunteita yhden yön jutun jälkeen yleisimmin tunnetaan? Siihen vastauksen löysi eräs tutkimus, jonka mukaan muun muassa arvottomuuden tunne on melko yleinen. Mitä muuta ihmisen päässä liikkuu, sen voit lukea täältä.

Lue myös: Tiesitkö? 5 asiaa, joita ei koskaan saisi tehdä seksin jälkeen

Lähde: Buzzfeed

Kilpailut

Uusimmat