Energiayhtiö halusi palkata harjoittelijoita - Haastattelun sijaan järjesti bikinikilpailun

27.06.2017 14:15 - Katariina Auvinen

Tsekkiläinen ydinenergiayhtiö sai katkeraa palautetta, kun he halusivat palkata harjoittelijaksi eniten tykkäyksiä Facebookissa keränneen tytön.

Tsekkiläinen ydinenergiayhtiö halusi tietää harjoittelijoiksi hakevista ihmisistä hieman enemmän kuin normaalisti. Yleensä harjoitteluhaastatteluun pukeudutaan muuhun vaatetukseen, kuin bikineihin.

Tämä yhtiö kuitenkin päätti järjestää kaikille hakijoille bikinikilpailun. He kuvasivat kymmenen naishakijaa bikineissä ja laittoivat kuvat firman Facebook-sivuille käynnistäen kilpailun. Se tyttö, jonka kuva saisi eniten tykkäyksiä kruunattaisiin Miss Energiaksi 2017. Voittajalle luvattiin myös kahden viikon harjoittelujakso kyseisessä yhtiössä. 

Firma kommentoi kuvien olevan erittäin hienostuneita. Yhtiö alkoi saada niin myrkyllistä palautetta ympäri maailmaa, että se päätti poistaa koko julkaisun kohun levittyä myös ulkomaalaisiin lehtiin. 

Koko yhtiö pyysi Facebookissa julkisesti anteeksi tempaustaan ja lupasi tarjota kaikille kymmenelle ehdokkaalle harjoittelupaikan. Eräs kommentoija olisi halunnut tietää, miksi miehiä ei kuvattu pienissä uimahousuissa samaiseen kilpailuun. 

Kilpailut

Uusimmat