Kuva: Fotolia

Vuoden kuumin luomiväritrendi sopii rohkealle - katso miten löydät itsellesi sopivan sävyn

20.02.2017 16:00 - Reija Saarinen

Tänä kesänä luomiväri saa olla näyttävä.

Jos catwalkeja ja punaisen maton tapahtumia on uskominen, tänä keväänä ja kesänä silmämeikissä saa olla ytyä ja näyttävyyttä. Siksi se on oiva valinta rohkealle naiselle.

Näytöslavojen tapaan auringon valon lisääntyessä kannattaa myös kasvoille lisätä väriä. Tänä vuonna suuressa huudossa tulee olemaan punainen luomiväri, joka saa hehkua luomilla monissa eri sävyissä.

Punainen miellettään helposti väriksi, joka tekee silmistä ja lookista helposti väsyneen, jopa "krapulaisen". Asiantuntijoiden mukaan oikein tehtynä se voi kuitenkin tuoda katseeseen ja olemukseen uutta energiaa. Tärkeintä onkin löytää sävy, joka istuu juuri sinun ihonväriisi.

Helppona ohjenuorana värin valinnassa voidaan pitää seuraavaa:

Jos ihosi on vaalea, valitse pinkki, jossa on hieman aprikoosiin taittuva pohjaväri. Jos sen sijaan ihosi on hieman tummemman sävyinen, kannattaa panostaa fuksiaan ja vadelmaan taittuviin sävyihin. Jos taas ihosi on tumma, lähellä punaista oleva pinkki.

Mallia lookista ovat viime aikoina näyttäneet myös lukuista julkisuudesta tutut kasvot. Alla olevista kuvista voitkin hakea pientä inspiraatioita kesämeikkiin.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Näyttävä silmämeikki lusikan avulla - katso miten onnistut

Lähde: Who What Wear

Kilpailut

Uusimmat