Kuva: Mikko Räsänen

Saara Aallon areenakeikka alkaa pian: Minulla on 12 upeaa esiintymisasua!

15.04.2017 09:15 - Senni Loikala

Saara Aalto aikoo palkita itsensä viikon lomamatkalla Hartwall Arenan konserttiin huipentuvan tiukan työputken päätteeksi.

Britannian X Factorissa huikeasti menestynyt Saara Aalto, 29, täyttää Helsingin Hartwall Arenan lauantaina jättikonsertillaan. Aallon voimakkaiden ja intensiivisten tulkintojen lisäksi monet odottavat, millaisia esiintymisasuja näyttävästä tyylistään tunnetun artistin päällä tullaan näkemään.

- Illan aikana tulen käyttämään 12 eri asua. On se todella paljon! Niiden vaihtamisessa on aikamoinen säätäminen, mutta kyllä se siitä, Aalto paljastaa.

Iso-Britanniassa uraansa luova Aalto on tottunut, etteivät hänen ystävänsä ja perheensä ole mukana kaikilla keikoilla. Valtava areenakonsertti tuntuu Aallosta kuitenkin niin ainutlaatuiselta, että läheisten läsnäolo yleisössä tuntuu hänestä tärkeältä.

- Minusta on ihanaa, että vanhempani ja pikkuveljeni tulevat Oulusta katsomaan konserttia. Ei tuollaista kokemusta voi kuvailla jälkikäteen, Aalto sanoo.

- Olisin minä aika loukkaantunut, jos he eivät tulisi, laulaja lisää hymyillen.

Perhe kannustamaan yleisöön

Aallon menestys maailmalla näkyy myös hänen vanhempiensa arjessa, kun ihmiset tulevat juttelemaan heille kaupungilla aiempaa herkemmin.

- Ihmiset ottavat aika paljon vanhempiini yhteyttä meidän kotikylällä ja Oulun suunnalla. Myös vanhempani joutuvat elämään sen asian kanssa, että olin X Factorissa ja se herätti niin paljon kiinnostusta, Aalto kertoo.

Lieneekin kiinnostavaa tietää, kuinka ylpeitä Aallon vanhemmat ovat tyttärensä menestyksestä musiikin saralla?

- Kyllä he ovat todella ylpeitä etenkin siitä, että olen rohkeasti oma itseni ja puhun itselleni tärkeistä ja vaikeistakin asioista julkisuudessa, Aalto vastaa.

Lomalle konsertin jälkeen

Hartwall Arenan konsertin jälkeen Aalto aikoo lähteä manageri-kihlattunsa Meri Sopasen kanssa lomalle. Lepääminen tuleekin tarpeeseen, sillä joulukuussa päättyneen Britannian X Factorin jälkeen vapaa-aika on ollut kortilla.

- X Factorin jälkeen on ollut todella kiire. Areenakonsertin jälkeen lähdemme viikon lomalle. Ennen sitä me tehdään nyt 15-tuntista päivää aamusta yöhön.

Lue myös: Saara Aalto yllättää: Uutta musiikkia Grammy-palkitun huipputuottajan kanssa!

Lue myös: Saara Aalto häikäisi upeissa asuissa eilen alkaneella X Factor -kiertueella - katso kuvat

Lue myös: Saara Aalto räjäytti pankin ensimmäisellä brittikeikallaan - katso upeat kuvat ja video

Kilpailut

Uusimmat