Kuva: Mikko Räsänen

Haloo Helsinki! jännittää paluukonserttiaan - "Jos ei jännittäisi, pitäisi huolestua!"

17.01.2017 11:15 - Senja Rapila

Maaliskuussa Haloo Helsinki! -fanien on mahdollista kuulla ensimmäistä kertaa tulevan albumin kappaleita livenä Saku Suurhallissa, Tallinnassa.

Haloo Helsinki! palasi vuoden mittaiselta keikkatauoltaan tammikuun alussa. Bändin jäsenet kertovat, että he odottavat keikkalavoille paluuta innolla.

- Ihan mukavalta se tuntuu, varsinkin kun saa uusiakin biisejä alkaa vetämään, kun tulee tuo uusi levy. Kyllä siinä on sellainen hyvä draivi ja jännitys, Elli Haloo kommentoi Voice.fi:n haastattelussa.

Odotettavissa "maailmanluokan show"

Yhtyeen paluukonsertti järjestetään maaliskuussa Tallinnassa, Saku Suurhallissa. Yhtyeen kitaristi Leo Hakanen kommentoi, että jokainen jännittää toisella mantereella esiintymistä, mutta se on vain hyvä asia.

- Totta kai aina on pieni jännitys ennen keikkaa, mutta sitten se purkautuu hyväksi energiaksi. Jos sellaista ei olisi, niin sitten pitäisi jo huolestua. Se yleensä lisää myös keskittymistä ja purkautuu siihen, että haluaa antaa kaikkensa lavalla, hän toteaa hymyillen.

- Niistä tulee todella ainutlaatuiset illat. Aiotaan tehdä maailmanluokan show ja puitteet sen mahdollistaa. Siellä on myös mahdollista kuulla ensimmäistä kertaa uuden levyn biisejä livenä. Uskon, että se tulee olemaan ikimuistoinen ilta niin meille kuin meidän faneillekin.

(kuva: Mikko Räsänen)

Vaikka jotkut ovatkin ihmetelleet sitä, miksi paluukonsertti järjestetään toisessa maassa, ei asiasta ole tullut suurempaa kohua.

- Aika paljon jengi oli tosi fiiliksissä siitä, että pääsee tekemään sellaisen miniloman sinne. Totta kai aina joku jotain (pahaa) sanoo, mutta pieni prosentti vaan, Elli hymyilee.

- Ja halutaan viedä Haloo Helsingin Hulluuden Highway -kiertue muillekin paikkakunnille, koska kaikki ei mahdu Tallinnaan. Laivoja riittää kyllä, että kukaan ei jää rannalle! Ja tuon keikan takia on muun muassa viivästetty viimeistä laivaa, että pääset myös vielä illalla himaan, Leo toteaa.

Haloo Helsinki! kertoi Radio Novan Aamussa paluunsa jälkeen, että aikookin paluukonserttinsa jälkeen palata keikkalavoille myös Suomessa. Yhtye julkaisi samalla kevätkiertueensa aikataulut, jotka voit katsoa täältä.

Lue myös: Haloo Helsingin Elli henkilökohtaisista sanoituksistaan: "Vaatii hirveästi rohkeutta"

Lue myös: Pariisin Kevään uutuusvideo ensinäytössä Voice.fi:ssä - katso Pilvissä

Lue myös: Samuli Putro julkaisi uuden singlen - kertoo elämän kauniista rosoisuudesta

Kilpailut

Uusimmat