Kuva: Voice.fi

IS: Jenni Vartiainen haluaa tehdä rehellisempää musiikkia - uuden biisin sanoitukset ajankohtaisia

18.01.2017 07:45 - Senja Rapila

Muun muassa uuden Turvasana-kappaleen lyriikat tulevat Vartiaisen mukaan oikean elämän kokemuksista.

Viimevuonna keikkataukoa pitänyt Jenni Vartiainen, 33, julkaisi tänään uuden kappaleen, joka kantaa nimeä Turvasana. Vartiainen kertoo Ilta-Sanomien haastattelussa, että uusien, tulevien kappaleiden lyriikat ovat huomattavasti rehellisempiä ja pureutuvat paremmin kaikkeen tapahtuneeseen.

- Minulla on ollut tarve olla tosi suora ja mennä myös sellaisia aiheita päin, mitä en ole ennen laulanut, Vartiainen on kertonut.

Ilta-Sanomat uutisoi, että Vartiaisen mukaan myös julkaistun Turvasana-kappaleen sanoitukset ovat peräisin elävästä elämästä. Kappale on tehty yhdessä tuottaja Jurek Reunamäen kanssa.

- Haluan puhua asioista, jotka ovat ajankohtaisia minulle ja ystävilleni tässä kohtaa elämää, sillä silloin musiikista tulee autenttista.

- Turvasana syntyi ilosta ja heittäytymisestä. Päätimme kokeilla jotain uutta ja hauskaa.

33-vuotias kaunotar on muuttanut uuden kappaleensa myötä myös tyyliään hieman pirteämpään ja iloisempaan tunnelmaan. Muun muassa aiemmalta Terra-albumilta tuttu melankolia on jäänyt taka-alalle.

- Omassa maailmassakin tuntuu, että pitkästä aikaa näen selkeämmin värit ja fiilikset.

Vartiainen julkaisi myös esimakua uuden Turvasana-kappaleensa musiikkivideosta. Voit lukea siihen liittyvän artikkelin täältä.

Lähde: Ilta-Sanomat

Lue myös: Tv-ohjelmassa nähty ohjelmanumero räjäytti netin - katso 7-vuotiaan tytön hämmentävä esitys

Kilpailut

Uusimmat