Kuva: Fotolia

Epäröitkö toisille treffeille menoa? 8 kysymystä, jotka auttavat tekemään päätöksen

27.06.2017 16:15 - Senja Rapila

Välillä kannattaa pysähtyä hetkeksi miettimään, eikä tehdä suin päin johtopäätöksiä ensimmäisten treffien perusteella.

Mitkä kysymykset siis kannattaa kysyä itseltään ennen kuin tekee mitään päätöksiä toisten treffien suhteen? Voit lukea Elite Dailyn listaamat kysymykset alapuolelta.

1. Oliko hän mukava muille ihmisille?

Suurin varoitusmerkki on se, mikäli treffikumppani kohtelee esimerkiksi tarjoilijaa töykeästi tai epäkunnioittavasti. Haluat kuitenkin varmasti kumppanin, joka kohtelee jokaista hyvin, riippumatta hänen asemastaan.

2. Puhuiko hän vain itsestään?

Mikäli kyllä, hän ei todennäköisesti ole vielä valmis tapailemaan uusia ihmisiä. Tähän viittaavat muun muassa se, jos hän kertoo edellisestä avioliitostaan tai hullusta ex-tyttöystävästään.

Jos hän ei kysy sinulta lainkaan kysymyksiä tai ole kiinnostunut sinusta, teillä ei todennäköisesti synkkaa niin hyvin kuin mitä saatoit ajatella aluksi.

3. Nauroitteko aidosti?

Yhdessä nauraminen on yksi suhteen tärkeimmistä ominaisuuksista. Samanlainen huumorintaju yhdistää, ja se että toinen saa sinut nauramaan, piristää suhdetta.

Jos siis nauroitte ja vitsailitte treffeillä jatkuvasti, ja teillä oli aidosti kivaa, kannattaa harkita toisille treffeille menemistä, vaikka keksisitkin jonkin hyvän syyn olla menemättä toisille treffeille.

4. Katsoiko hän puhelintaan?

Kun olet treffeillä jonkun kanssa, hänen kuuluisi antaa herkeämätön huomionsa juuri sinulle, henkilöön, johon hän yrittää tutustua. Mikäli hän kuitenkin tarkastelee vähän väliä puhelintaan, eikä hän ole lääkäri päivystävässä työvuorossa, kannattaa tästä henkilöstä luopua.

5. Tunsitko kemiaa?

Joillekin yhteinen, säkenöivä kemia on tärkeä asia ensitreffeillä, toisille taas ei. Tunsitko perhosten kutkutusta vatsassasi kun hän hymyili sinulle, tai kun katsoitte toisianne hetken liian pitkään silmiin? Oletko innoissasi pelkästä ideasta, että näet hänet pian uudelleen? Jos vastasit kaikkiin kyllä, on aika suunnistaa toisille treffeille.

6. Puhuiko hän ex-kumppanistaan?

Nyt sinulla pitäisi näkyä silmissäsi punaista, mikäli vastasit kyllä. Mikäli hän puhui treffeillä entisestä kumppanistaan, hän ei todennäköisesti ole vielä päässyt yli hänestä. Olet mitä todennäköisesti hänelle pelkkä laastari, eikä sinun kannata joutua siihen välikäteen.

7. Oliko hän hyvä kuuntelija?

Mikäli hän ei tuntunut kuuntelevan mitään mitä sanoit, ei häntä todennäköisesti kiinnostanut sinussa mikään muu kuin sinun kroppasi. Hyvät ensitreffit tarkoittavat tasapuolista mukavuutta, tutustumisenhalua, puhumista ja kuuntelemista. Kysyikö hän sinulta jatkokysymyksiä? Tekikö hän kanssasi katsekontaktia?

Jos hän keskeytti sinut jatkuvasti omilla jutuillaan, on se huono merkki. Se kertoo siitä, ettei häntä oikeastaan kiinnosta se, mitä sinulla on sanottavanasi. Hän vain haluaa saada omat asiansa kuuluviin.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Millainen on täydellinen tyttöystävä? Miehet kertovat

Lue myös: Mistä tiedät, että ensitreffit menivät pieleen? 10 selvää merkkiä

Kilpailut

Uusimmat