Kuva: Fotolia

Lisää viehättävyyttäsi ja vetovoimaasi muiden silmissä - 3 ylivoimaista keinoa

16.01.2017 22:45 - Erica Alaluusua

Psykologisista tutkimuksista nousi esille erityisesti kolme luonteenpiirrettä, jotka lisäävät ihmisen viehättävyyttä.

My Domaine -sivusto kävi läpi eri psykologisia tutkimuksia ja esittelee kolme yleisintä persoonallisuuden piirrettä, jotka lisäävät ihmisen viehättävyyttä.

Positiivinen asenne

Hymyä huuleen! Optimistiset ihmiset eivät pelkästään elä vakavikkoja pidempään, vaan he ovat myös tutkitusti viehättäviä. Lisäksi he ovat muita menestyneempiä urallaan, omaavat paremman mielenterveyden ja ovat myös fyysisesti terveempiä.

Sosiaalisuus

Ekstrovertit ihmiset omaavat yleensä suuret ihmissuhdeverkostot, positiivisen parisuhdehistorian, luonteenomaisen onnellisuuden ja taipumuksen tarttua tilaisuuteen. Ekstrovertin seuraelämä on usein myös vilkkaampaa kuin introverteilla. Ekstrovertilla on myös muita todennäköisemmin jälkikasvua, muita useampia seksikumppaneita ja heidän on helpompaa löytää itselleen sopiva kumppani kuin introverttien.

Itsevarmuus

Itsevarmuus toimii aina! Itsevarmat ihmiset ovat aitoja sekä sosiaalisia magneetteja. Sekä miehet että naiset määrittelivät itsevarmuuden erittäin viehättäväksi piirteeksi Arizonan yliopistossa tehdyssä tutkimuksessa. Itsevarmuutta ei tule kuitenkaan sekoittaa ylimielisyyteen.

Listaa ei varsinaisesti voi pitää yllättävänä, mutta sitäkin lohduttavampana. Jokaista piirrettä voi nimittäin harjoitella.

Lue myös: Valitse positiivinen asenne - 3 tapaa auttavat

Lähde: My Domaine

Kilpailut

Uusimmat