Kuva: AOP

Ryan Gosling paljasti syyn nauramiselleen Oscar-mokan hetkellä: "Olin helpottunut"

23.03.2017 13:15 - Emma Ylistalo

Oscar-gaalassa tapahtunut moka sai näyttelijän nauramaan. Nyt näyttelijä on paljastanut, mistä reaktio johtui.

Moni muistaa varmaan tämän vuoden Oscar-gaalassa sattuneen mokan, kun Parhaan elokuvan Oscar-palkinon saajaksi kruunattiin La La Land -musikaali. Todellisuudessa palkinto kuitenkin kuului Moonlight-elokuvalle, joka sai lopulta palkintonsa hämmentävän tunnelman vallitessa. Lue uutinen sekaannuksesta täältä

Tämän lisäksi Oscar-gaalassa huomiota herätti myös näyttelijä Ryan Goslingin reaktio väärinkäsityksen selvittyä. La La Landissa miespääosaa esittänyt mies ei ottanut tilannetta liian vakavasti, vaan hänet kuvattiin virne kasvoillaan. Lue uutinen aiheesta täältä

Ryan Gosling on nyt puhunut ensimmäistä kertaa kyseistä hetkestä Oscar-gaalan jälkeen. Näyttelijä kuvaili hetkeä epätodelliseksi ja myönsi, että hänen naurunsa johtui helpotuksesta. 

- Se, mitä siinä katsoessani tapahtui, oli epätodellista. Katsoin, kun ihmiset alkoivat panikoimaan ja miehet juoksivat kuulokkeet päässä ja luulin, että joku oli loukkaantunut, Gosling kertoi Metro.uk-sivustolle.

Gosling kuvitteli jonkinlaisen onnettomuuden tapahtuneen ja pyöritteli jo päässään pahinta mahdollista vaihtoehtoa. Kun syy sitten selvisi, mies ei voinut peitellä helpotustaan.

- Sitten kuulin, että Moonlight voitti ja olin niin helpottunut, että aloin nauraa.

Lue myös: Nicole Kidmanin Oscar-gaalassa nähdylle taputukselle saatiin selitys: "Se oli kiusallista"

Lähde: Metro.uk

Kilpailut

Uusimmat