Kuva: AOP

Yli sata kiloa laihtunut Honey Boo Boon äiti katuu leikkauksiaan: "Näytän Frankensteinilta"

29.03.2017 18:30 - Erica Alaluusua

Lapsimissi Honey Boo Boon äiti Mama June ei aio enää jatkossa mennä kirurgin veitsen alle.

Täältä tulee Honey Boo Boo -ohjelmasta tuttu Mama June, on kokenut uskomattoman muodonmuutoksen. Enimmillään 210 kiloa painanut lapsimissi Honey Boo Boon äiti laittoi elämäntapansa uusiksi eronsa jälkeen. 

Elämäntaparemontin myötä nainen on saanut oman ohjelmansa, joka kantaa nimeä Mama June: From Not to Hot. Nimensä mukaisesti ohjelma seuraa naisen uskomatonta painonpudotusta, ja ensimmäisellä jaksolla katsojia oli 2,3 miljoonaa. 

Aluksi Junen paino putosi pelkästään liikunnan ja ruokavalion avustuksella, ja myöhemmin hänelle suoritettiin myös laihdutusleikkaus, jonka myötä hänen painonsa tippui entisestään. Laihtumista seurasivat myös leikkaukset, joilla venynyttä ihoa poistettiin Mama Junen vartalosta. 

Hiljattain julkaistussa jaksossa nähdään tunnelmia leikkauksien jälkeen, ja June paljastaakin katuvansa kivuliaita leikkauksia, ja kuvailee tuntevansa itsensä Frankensteiniksi nykyisessä vartalossaan. June myös ilmoittaa, ettei halua tehdä vartalolleen enää yhtäkään toimenpidettä, vaikka hänellä olisikin edessään vielä ihonpoistoleikkauksia. Toistaiseksi ei ole selvinnyt, että jatkaako June prosessiaan kaikesta huolimatta.

Honey Booboo ja Mama June vuonna 2015. (kuva: AOP)

Lue myös: Honey Boo Boon äiti laihtui 136 kiloa - katso tuoreet kuvat

Lähde: Good Houskeeping

Kilpailut

Uusimmat