Kuva: Fotolia

Nautinnollisin seksiasento sinulle? Horoskooppimerkkisi kertoo

29.05.2017 13:45 - Anna Hopi

Oinas haluaa säilyttää kontrollin seksin aikana, skorpioni haluaa kokeilla tuhmuuksia.

Seksi voi parhaimmillaan olla yksi elämän suurimmista nautinnoista. Mitä tulee horoskooppeihin, niin orgasmisi saattaa hyvinkin olla "kirjoitettu tähtiin". Eri horoskooppimerkkejä kiihottavat erilaiset asiat, ja toisen nautintopisteitä saattaa olla vaikeaa heti löytää. Siksi voit lukea nyt alta leikkimielisestä horoskoopista, mikä seksiasento voisi toimia sinun ja kumppanisi merkeille parhaiten.

Oinas (21. maaliskuuta - 19. huhtikuuta)

Olet johtaja usein eri elämän osa-alueilla. Olet nopea, dominoiva ja aggressiivinen, minkä vuoksi nautit myös vallan pitämisestä makuuhuoneessa. Joskus saatat olla liian egoistinen ja keskittyä enemmän omaan nautintoosi kuin kumppanin. Itsekäs? Äh, enemmänkin tavoitekeskeinen. Sinulle paras seksiasento on ratsastus takaperin, jolloin kumppanilla on suora näköyhteus kaartuvaan selkääsi ja piukeaan peppuusi. Mikä tahansa asento, jossa voit kontrolloida omaa nautintoasi sopii sinulle.

Härkä (20. huhtikuuta - 20. toukokuuta)

Härkänä nautit enemmän sensuaalisuudesta ja luotat seksin aikana tuttuihin seksiasentoihin, jotka olet jo kokenut toimiviksi. Olet aistit auki yhdynnässä ja tunnet syvää, ihanaa yhteyttä kumppaniisi. Paras seksiasento sinulle on lähetyssaarnaaja, eli perinteisin seksiasento. Asennossa voi suudella kumppania ja tunnustella toisen niskaa. Siinä saa paljon ihokontaktia. Kiinnität usein seksissä huomiota makuuhuoneen yleistunnelmaan. Himmennä valaistusta, sytytä kynttilöitä ja laita Marvin Gayea soimaan.

(kuva: Fotolia)

Kaksoset (21. toukokuuta - 20. kesäkuuta)

Haluat vaihtaa eri asentoja kesken seksiaktin. Kuulostaako oikealta? Pidät vaihtoehdoista seksin aikana. Haluat käyttää vibraattoria ja masturboida vaikka keskellä villeintäkin yhdyntää. Et halua jämähtää samaan asentoon koko ilottelun ajaksi. Esileikki tekee sinut villiksi ja mitä kauemmin se kestää, sitä voimakkaampia orgasmeja saat. Paras seksiasento sinulle on seksi seisten. Voit siirtyä asennosta nopeasti sohvalle tai keittiön pöydälle makaamaan.

Rapu (21. kesäkuuta - 22. heinäkuuta)

Ravut eivät ole hyviä näyttämään tunteitaan, mutta seksin saralla rapuihminen nauttii eniten antamisesta. Hän haluaa saada kumppanin nauttimaan. Kun tunnelma käy kuumaksi, eläimellinen ja alkukantainen puolesi tulee esiin. Seksiasennoista sinulle sopii parhaiten ratsastusasento, jossa pääset näkemään alla makaavan kumppanisi jokaisen ilmeen. Nautit tässä asennossa olevasta läheisyydestä - pyydä kumppania vetämään sinut oikein lähelle kesken aktin.

Leijona (23. heinäkuuta - 22. elokuuta)

Leijonat ovat eläinradan villeimpia seksikumppaneita. Olet luontainen esiintyjä ja nautit seksitaitojesi esittelemisestä. Vaikka et ole välttämättä itsekeskeinen, haluat että sinua kohdellaan seksin aikana kuin kuninkaallista. Paras seksiasento sinulle on takaapäin tapahtuva yhdyntä, eli koira-asento.

(kuva: Fotolia)

Neitsyt (23. elokuuta - 23. syyskuuta)

Suoruus on neitsyen valtti. Olet paljon pääsi sisällä seksinkin aikana ja nautit siitä, että sinua neuvotaan, mikä kumppanista tuntuu hyvältä. Et pidä liian vaikeista seksiasennoista, mutta olet avoin kokeilemaan jotain, mikäli rakkaasi niin haluaa. Paras seksiasento sinulle on kasvokkain seisoen suoritettu yhdyntä. Parasta sinulle on, jos sessio tapahtuu vielä suihkussa.

(Vaaka 23. syyskuuta - 22. lokakuuta)

Vaaoille tärkeintä on kauneus, ja esteettinen ympäristö saa hänet helposti seksitunnelmaan. Olet harvoin se, joka tekee aloitteen seksissä. Paras seksiasento sinulle on hämähäkki-asento. Siinä mies ja nainen istuvat vastakkain, nainen laittaa jalat miehen lantion yli ja keinuntaliikkeen voi aloittaa. Tässä asennossa kumpikaan osapuoli ei ole dominoiva. Nautit seksin suhteen luksuksesta - voisit helposti kuvitella viettäväsi kuuman yön hienossa hotellihuoneessa samppanjan ja suklaan kera.

Skorpioni (23. lokakuuta - 21. marraskuuta)

Olet intohimoinen seksipartneri, vaikka pidät himosi usein omana tietonasi. Tiedät, mitä haluat sängyssä ja etkä lopeta ennenkuin sinä ja kumppanisi pääsette nautinnon huipulle. Nautit mistä tahansa seksiasennosta - mitä tuhmempaa leikkiä, sen parempi. Voit saada isotkin kiksit esimerkiksi S&M-leikeistä, käsiraudoista ja vähän erikoisemmistakin leikeistä.

(kuva: Fotolia)

Jousimies (22. marraskuuta - 21. joulukuuta)

Sinulla on vapaa mieli, ja olet Kaksosten tapaan spontaani rakastaja. Nautit koira-asennosta seksissä siten, että molemmat seisotte ja olet alaspäin kumartunut. Pidät ulkoilmaseksistä ja sinut voikin löytää puuhista kauniina kesäpäivänä jossain syrjäisellä metsätaipaleella tai uimarannalta.

Kauris (22. joulukuuta - 19. tammikuuta)

Sinun pitää hellitellä kumppanisi kanssa ennen seksiä, jotta koet luontevaksi yhtyä hänen kanssaan. Kunhan vapaudut stressistä ja jännityksestä, seksi sujuu. Paras seksiasento sinulle on maata passiivisena vatsallaan. Sinulle sopii, kun kumppani tekee kaiken työn ja voit vaan rentoutua nauttimaan seksistä. Kiihotut nahasta, ruoskista, käsiraudoista ja roolivaatteista.

(kuva: Fotolia)

Vesimies (20. tammikuuta - 18. helmikuuta)

Olet omituinen, vapaamielinen tyyppi, ja seksi ei ole sinulle varsinaisesti romanttista. Nautit siitä yleensä vain ilonpidon takia. Sinua piristävät seksilelut kesken aktin. Nautit seksiasennosta, jossa voit maata selällään. Masturboit myös mielelläsi kumppanin nähden, ja saat tästä isot kiksit.

Kalat (19. helmikuuta - 20. maaliskuuta)

Olet tunteellinen, romanttinen ja myötätuntoinen rakastaja. Kalat ovat hyviä lukemaan toisen kehonkieltä, joten huomaat helposti, mistä kumppanisi pitää. Rakastat lusikassa suoritettua yhdyntää, koska siinä seksiasennossa pääsette olemaan lähellä toisianne. Tunnet siinä parhaiten yhteyden kumppaniisi.

(kuva: Fotolia)

Lähde: Glamour.

Horoskooppimerkki voi myös kieliä siitä, miksi parisuhteesi epäonnistuu. Lue lisää täältä.

Kilpailut

Uusimmat