Kuva: Senja Rapila

IS: Sinkkuelämää viettävä Sofia Belórf: "En usko, että löydän ketään uutta"

24.05.2017 07:45 - Senja Rapila

27-vuotias kaunotar erosi miehestään Niko Nousiaisesta alkuvuodesta. Nykyään hän viihtyykin vallan mainiosti sinkkuna.

Huhtikuussa fitness-kaunotar Sofia Belórf, 27, vahvisti eronneensa miehestään Niko Nousiaisesta, 33. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2012, joten yhteisiä vuosia heillä on paljon takanapäin. Tuolloin kaunotar kertoi, että ero johtui erilleen kasvamisesta.

- Tahdomme Nikon kanssa niin eri asioita. Kun olimme nuoria, pidimme vain hauskaa ja vuodet kuluivat. Olimme niin tiiviisti yhdessä ja kahdestaan koko ajan, että menetin oman itseni jossain vaiheessa. Yhtäkkiä tajusin, että emme olekaan enää nuoria ja täytyy alkaa miettiä, mitä elämältä oikeasti haluaa, Belórf kertoi.

Nyt kaunotar kertoo viihtyvänsä hyvin sinkkuna. Vaikka se tuntuu ajoittain pelottavalta ja jännittävältä, kokee Belórf sen tarpeelliseksi kokemukseksi.

- Kaverit ovat painottaneet minulle, että tärkeintä on, että nautin nyt elämästäni yksin. Ennen ajattelin, että erosta voi selvitä vain jos hyppää suoraan uuteen suhteeseen. Nyt olen täysin eri mieltä ja haluan olla yksin. Sitä paitsi en usko, että löydän ketään uutta. En ainakaan täältä Suomesta, hän on kertonut Ilta-Sanomien tuoreimmassa haastattelussa.

Ei enää vain "jonkun vaimo"

Sinkkuus on tuonut tullessaan myös sen, että miehet ovat muuttaneet käytöstään kaunottaren seurassa. Belórf kertoo, että ilmiö voi johtua siitä, ettei häntä nähdä enää vain "jonkun vaimona".

- Jopa miespuoliset kaverit ovat alkaneet käyttäytyä seurassani eri tavalla, mikä on hassua.

Lähde: Ilta-Sanomien paperiversio

Lue myös: Kourtney Kardashian säteilee rakkautta - kuherteli avoimesti 23-vuotiaan poikaystävänsä kanssa

Lue myös: Scott Disickin, 33, ja Bella Thornen, 19, suhde syvenee - lähtivät lemmenlomalle!

Kilpailut

Uusimmat