Kuva: AOP

Katy Perryn ja Taylor Swiftin kissatappelu ei vieläkään ohi: "Taylorin on aika tehdä asialle päätös"

24.05.2017 10:45 - Senja Rapila

Perry on tuoreimman haastattelunsa mukaan valmis hautaamaan sotakirveen, mikäli Swift suostuu puhumaan hänen kanssaan asiasta.

Katy Perryn ja Taylor Swiftin huonoista väleistä on kuhistu jo muutaman vuoden ajan. Cosmopolitan-lehdessä kerrotaan, että vuonna 2014 Swift aloitti julkisen kärhämän antaessaan haastattelun Rolling Stone -lehden haastattelussa puhuessaan kappaleestaan Bad Blood.

(kuva: AOP)

- Oli kyse bisneksestä. Hän yritti yksinkertaisesti sabotoida kokonaisen areenakiertueen. Hän yritti palkata kourallisen ihmisiä minulta kesken kiertueen. Joten nyt minun pitää vältellä häntä. Se on vaivaannuttavaa, Swift kommentoi tuolloin, mainitsematta ketään henkilöä nimeltä.

Haastattelun ilmestyessä Perry julkaisi Twitter-tilillään suolaisen kuittauksen:

Nyt Perry on osallistunut James Cordenin järjestämään Carpool Karaokeen. Perry laulaa autossa tuoreen kappaleensa Swish Swish ja keskustelee miehen kanssa suhteestaan Swiftiin. 

- On olemassa tilanne. Rehellisesti sanottuna hän aloitti sen ja hänen on aika lopettaa se. Olen valmis saamaan tämän taistelun päätökseen, hän kommentoi.

- Kyse on taustatanssijoista. Se on niin hullua!

Perryn mukaan tilanne oli mennyt niin, että alun perin Swiftin kiertueen taustatanssijat olivat olleet hänen tanssijoitaan. Hän oli antanut kolmelle tanssijalle luvan lähteä kiertueelle Swiftin kanssa ja kun kiertue oli ohi, tanssijat olivat pyytäneet lupaa puolestaan Swiftiltä päästä Perryn uudelle kiertueelle.

- Ja he tulivat. Ja saivat potkut Swiftiltä. Yritin puhua Taylorille siitä, eikä hän suostunut puhumaan kanssani. Yritän tehdä oikein aina kun tuntuu siltä, että asiat on menneet plörinäksi. Hän kuitenkin sulki minut kokonaan elämästään ja kirjoitti kappaleen minusta. Ajattelin, että selvä. Näin haluat hoitaa asian.

Voit kuunnella koko Perryn Carpool Karaoke -haastattelun alapuolelta. Taylor Swift -keskustelu löytyy kohdasta 09:30.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös: Tyra Banks 73 kiloa, Sofia Vergara 59 kiloa... - julkkistähdet paljastavat painonsa

Kilpailut

Uusimmat