Kuva: AOP

Kim Kardashian sai äitien vihat päälleen - Julkaisi kuvan nuorimmasta lapsestaan autossa

27.06.2017 11:45 - Katariina Auvinen

Facebook täyttyi arvostelevista kommenteista, kun kurvikuningatar julkaisi kuvan hieman yli vuoden vanhasta kuopuksestaan.

Kukaan äiti ei ole täydellinen ja seurapiirikuningatar Kim Kardashiankin, 36, on saanut tämän kokea. Hän julkaisi Facebookissa kuvan 18 kuukautta vanhasta Saint-pojastaan istumassa autossa. Ainut vain, että pojan kasvot olivat menosuuntaan päin turvaistuimessa. Lukuisat äidit toruivat Kardashiania tästä teosta. Lasta nimittäin suositellaan pidettävän turvaistuimessa selkä menosuuntaan päin. 

Asiantuntijat kertovat, että selkä menosuuntaan matkustavan lapsen turvaistuin suojaa paremmin esimerkiksi lapsen niskaa ja selkää. Eräät kommentoijat kehottivat kaunotarta ystävällisesti suojelemaan lastaan ja kääntämään istuimen toisinpäin. Toiset jakoivat tiukkoja faktoja kommenteissa ja toiset taas kimpaantuivat neuvovista kommenteista. 

Eräskin Facebook-kommentoija kehotti jokaista vaan huolehtimaan omista asioistaan. Toiset taas olivat sitä mieltä, että kyseiset kommentoijat ovat varmasti itsekin tehneet virheitä. Kim Kardashianilla on kaksi lasta miehensä, laulaja Kanye Westin, 40, kanssa. Saintin lisäksi heillä on myös tytär North, 4.

Lue myös: Kim Kardashian väittää: Selluliittikuvat takamuksestani olivat photoshopattuja

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat