Kuva: AOP

Moderni perhe -kaunotar Ariel Winter raivostui huhuista: "En maksa miehelleni kotitöistä!"

27.06.2017 14:00 - Senja Rapila

19-vuotias näyttelijätär on joutunut ikävien valeuutisten keskiöön.

Sanavalmiudestaan tunnettu Moderni perhe -näyttelijätär Ariel Winter, 19, on joutunut valheellisen uutisoinnin kohteeksi, tai ainakin niin selviää hänen omasta Instagram-päivityksestään. Kyseisessä päivityksessä hän lyttää amerikkalaisen juorulehti Starin uutisen, jossa lehti väittää Winterin maksavan poikaystävälleen Levi Meadenille, 29, muun muassa kotitöistä.

Anonyymi lähde on kertonut lehdelle, että Winter maksaa Meadenille muun muassa ruuanlaitosta, siivouksesta ja muiden kotitöiden tekemisestä tyttöystävänsä puolesta. Lähde on myös kertonut, että näyttelijättären ystävät olisivat huolissaan siitä, kuinka paljon rahaa Winter laittaa poikaystäväänsä.

"Miksi hän menisi koe-esiintymisiin, kun hän voi pysyä kotona ja saada siitä palkkaa?" anonyymi lähde on kertonut juorulehdelle.

Kyseinen uutinen sai Winterin tulistumaan totaalisesti, eikä hän raivoaan peitellyt sosiaalisessa mediassa.

"Minulla on poikaystävä JA henkilökohtainen assistentti, he eivät ole SAMA henkilö. En maksaisi IKINÄ poikaystävälleni minkäänlaista palkkaa, eikä hän koskaan ottaisi sitä vastaan, mikäli sellaista tarjoaisin", Winter kirjoittaa Instagramiin lisäämässään kuvassa.

Voit katsoa kuvan alapuolelta.

Ariel Winter ja näyttelijä Levi Meaden. (kuva: AOP)

Myös Moderni perhe -sarjasta tuttu kaunotar Sofia Vergara on joutunut samaisen juorulehden uhriksi. Vergaran kerrottiin tuolloin pettäneen aviomiestään, ja hän höykytti lehteä yhdessä miehensä Joe Manganiellon kanssa sosiaalisessa mediassa. Voit lukea aiheeseen liittyvän artikkelin täältä.

Lähde: Women's Health

Lue myös: Ariel Winter otti suuren askeleen suhteessaan: Muutti yhteen näyttelijäkomistuksen kanssa!

Lue myös: Moderni perhe -tähtösen tyyli päivä päivältä rohkeampi: Katso tuore stringikuva

Lue myös: Moderni perhe -kaunottaren seksikästä mekkoa kritisoitiin - tähti vastasi napakasti Instagramissa

Kilpailut

Uusimmat