Kuva: Senja Rapila

Mikael Gabriel ja Triana-rakas juhlivat vuosipäiväänsä: "Tältä rakkaus tuntuu"

04.07.2017 14:11 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kuva on kerännyt tunnissa lähes 3000 tykkäystä.

Räppäri Mikael Gabriel, 27, ja hänen kihlattunsa Triana Iglesias, 35, juhlitavat tänään vuosipäiväänsä. Iglesiaksen julkaiseman kuvan mukaan pariskunta on elänyt yhteistä elämää nyt kahden vuoden ajan.

Mustavalkoisessa kuvassa Mikael Gabriel ja Iglesias syleilevät toisiaan. Molempien katse on täynnä rakkautta, kuten kuvan mukana olevassa kirjoituksessakin.

"Kaksi parasta vuotta tämän miehen kanssa. Häntä kun katsoo, tajuaa, että tältä se rakkaus tuntuu. Kiitos siitä, että katsot minua kuin olisin taikuutta, ja kiitos, että rakastat minua sellaisena kuin olen," Igleasias kirjoittaa.

Kuva on kerännyt tunnissa jo 3000 tykkäystä ja kasan onnitteluviestejä. Kuvan voit katsoa alta. Jos se ei näy, löydät sen myös täältä.

Hiljattain uutisoimme siitä, miten rakastunutta Mikael Gabrielia pelottaa lasten hankkiminen.

- Se vastuu tavallaan siitä, että eläisin itselleni kääntyisikin niin, että eläisin ihan jollekin muulle. Se on vähän pelottava ajatus minulle vielä tässä vaiheessa. Jos alkaisin tehdä asioita jollekin muulle, tämä ei välttämättä toimisi enää samalla tavalla, hän kertoi Voice.fi:n haastattelussa, jonka voit lukea kokonaisuudessaan täältä.

Lue myös: Mikael Gabrielin elämä on rauhoittunut: "On jotenkin parempi fiilis elää"

Kilpailut

Uusimmat