Kuva: AOP

Rob Kardashian katuu ex-kihlattunsa alastonkuvien julkaisua - Blac Chyna vaatii lähestymiskieltoa

11.07.2017 11:45 - Senja Rapila

Sosiaalisessa mediassa tapahtuneella välikohtauksella on seurauksensa.

Heinäkuun alussa sosiaalisessa mediassa järkytyttiin, kun realitytähti Rob Kardashian, 30, jakoi entisestä kihlatustaan Blac Chynasta, 29, alastonkuvia omalla Instagram-tilillään. Kyseessä oli mustasukkaisen ja loukatun miehen "kosto".

Kardashian jakoi Instagramissa ja omalla Twitter-tilillään runsaasti erilaisia syytöksiä ja jakoi myös Chynan sekä tämän oletetun seksikumppanin numeroa sosiaalisessa mediassa.

Nyt Kardashian on myöntänyt asianajajan välityksellä, että katuu "kostopornon" julkaisua. Kerrotaan, että kyseessä oli spontaani reaktio, mitä hän katuu syvästi. Asianajajan mukaan Kardashianin ainoa huolenaihe on pariskunnan yhteisen Dream-vauvan hyvinvointi.

Chyna on ottanut tapahtuneen tiimoilta myös itselleen asianajajan, joka ilmoitti hiljattain Twitterissä Chynan hakevan lähestymiskieltoa ex-kihlattuunsa.

Chyna syyttää Kardashiania väkivaltaisuudesta

Malli on kertonut oikeudelle muun muassa huhtikuussa tapahtuneesta välikohtauksesta, missä Kardashian käyttäytyi hyvin väkivaltaisesti häntä kohtaan.

”Rob oli vihainen minulle ja puhui minusta ikävään sävyyn 4-vuotiaan poikani King Stevensonin kuullen. Kun sanoin hänelle, että hän ei voi puhua minulle noin lapsen kuullen, Rob huusi, että voin painua aivan minne tahdon.”

”Yritin soittaa Kingin isälle. Rob nappasi välittömästi puhelimeni ja työnsi minua, jolloin kaaduin maahan polvilleni,” People avaa asiakirjoihin kirjattua tapahtumakulkua.

Voit lukea koko aiheeseen liittyvän artikkelin täältä.

Lähde: Mashable

Lue myös: Jay Z myöntää hänen ja Beyoncén suhteesta: "Suhde ei perustunut täydelliseen luottamukseen"

Lue myös: Fifty Shades of Grey -komistuksen pullottava etumus varasti huomion - totuus saa hymyilemään

Kilpailut

Uusimmat