Kuva: AOP

Kaksi uutta Harry Potter -kirjaa julki tänä syksynä!

20.07.2017 10:02 - Rea Tallgren / rea.tallgren@bauermedia.fi

Kirjoissa perehdytään taikuuteen.

Kulttimaineeseen nousseen Harry Potter -kirjasarjan ensimmäisen osan julkaisusta tuli tänä vuonna kuluneeksi jo 20 vuotta. Bloomsbury-kustantamo aikookin nyt juhlistaa kirjasarjan pitkää taivalta julkaisemalla kaksi uutta kirjaa tänä syksynä.

Kirjat kantavat nimeä Harry Potter: A History of Magic - The Book of The Exhibition ja Harry Potter - A Journey Through A History of Magic. Toisessa kirjassa perehdytään Tylypahkassa opiskeltaviin kouluaineisiin, toisessa taikuuden historiaan. 

Kirjat julkaistaan englanniksi lokakuussa. Tosifaneille tarjolla on myös taikuuden historiaan Harry Potterin avulla perehtyvä näyttely British Libraryssa, eli Britannian pääkirjastossa, joka sijaitsee Lontoossa. Näyttely on avoinna helmikuuhun 2018. 

Harry Potter -saaga on ikuistettu myös elokuviksi, jotka ovat nostaneet kuuluisuuteen muun muassa pääosatähdet Daniel Radcliffen, Emma Watsonin ja Rupert Grintin

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Alkuperäiset Potter-kirjat on kirjoittanut J.K. Rowling, niukoilla tuloilla elänyt yksinhuoltaja, joka on kirjojen menestyksen myötä noussut multimiljonääriksi. 

J.K. Rowling (kuva: AOP)

Lue myös: Ensimmäisen Harry Potter -kirjan julkaisusta tänään 20 vuotta - J.K. Rowlingilta suloinen twiitti

Lue myös: Mies luki vahingossa oikean Harry Potter -kirjan sijaan fanifiktiota: "Kirjahan on täynnä seksiä!"

Lähde: Independent 

Kilpailut

Uusimmat