Kuva: AOP

Kylie Jenner ryhtyi kasvissyöjäksi - aikaisemmin julisti rakastavansa paistettua kanaa

27.07.2017 12:45 - Katariina Auvinen

Jenner kertoo antavansa lihattomalle elämälle mahdollisuuden.

Seurapiirikaunotar Kylie Jenner, 19, on päättänyt luopua lihasta kokonaan. Tähti ilmoitti päätöksestään sosiaalisen median kautta. Hän julkaisi Snapchat-palvelussa kuvan, jonka kuvatekstissä hän kertoi kokeilevansa vegaanisia tacoja ja samalla vegaanista elämäntapaa.

Kylie on tunnettu siitä, että hän rakastaa syödä lihaa. Hän kertoi ensimmäisen kerran Teen Voque -lehdelle viime vuonna olevansa aivan koukussa paistettuun kanaan sekä juustohampurilaisiin. 

Jenner jakaa esimerkiksi kuvapalvelu Instagramissa usein vähäpukeisia kuvia, joissa hän esittelee hyvin treenattua vartaloaan. Tähti ei omien sanojensa mukaan rajoita syömisiään millään tavalla. Hän on kertonut syövänsä keksejä ja karkkeja oman mielensä mukaan. 

Jenner on siskonsa Kendallin kanssa olleet otsikoissa tällä viikolla oman vaate- ja meikkimallistonsa plagiointisyytöksistä. Sisarukset joutuivat pyytämään julkisesti anteeksi ja vetämään mallistonsa pois myynnistä. Kendallit olivat painattaneet oman kuvansa ja nimikirjaimensa kuuluisien jenkkiräppäreiden kuvien päälle. 

Lue myös: Kylie Jennerin ja Tygan suhde kariutui sosiaalisen median takia: "Haluan pitää elämäni mysteerinä"

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat