Kuva: AOP

Chris Brown avautuu dokumentissa Rihannan pahoinpitelystä: "Löin häntä nyrkillä"

17.08.2017 12:15 - Bauer Media / Henna Koste

Laulaja kertoo oman versionsa pahoinpitelykohusta tuoreessa dokumentissa.

Amerikkalaisen r’n’b-laulaja Chris Brownin elämäkertadokumentti on julkaistu hiljattain. Dokumentti kuvaa karusti sen, kuinka huippusuosiota nauttivan miehen maine muuttui yhdessä yössä naisen hakkaajaksi. Mies seurusteli poptähti Rihannan kanssa vuosina 2005-2009. Suhde päättyi, kun Brown pahoinpiteli Rihannan rajusti. Pari palasi silti vielä yhteen pari vuotta myöhemmin, mutta suhde ei toiminut kauaa. 

Tapauksen jälkeen mies on pahoinpidellyt ja uhkaillut muitakin tyttöystäviään. Dokumentissa mies puhuu avoimesti päivästä, jona hän pahoinpiteli Rihannan. Hän kertoo, että aluksi Rihanna riehui ja löi häntä, kun he istuivat Lamborghinissa. Aiemmin julkisuudessa on kerrottu, että Rihanna oli löytänyt miehen puhelimesta viestin tämän ex-tyttöystävältä.

- Mutta sitten todella löin häntä, nyrkillä. Kun löin häntä, hänen huulestaan alkoi vuotaa verta. Kun näin sen, olin shokissa ja mietin, että miksi menin lyömään häntä noin, Brown kertoo.

Hän muistelee Rihannan sylkeneen verta hänen päälleen. 

- Se oli oikea tappelu autossa, ja me ajoimme kadulla. Mietin, että "mehän ajamme, mitä v*ttua me oikein teemme", Brown kuvailee.

Dokumentti on herättänyt keskustelua. Toisaalta tietoisuus perheväkivallasta on lisääntynyt ja sitä on pidetty hienona asiana. Kolikon kääntöpuoli on se, että Brown tekee karmealla teollaan rahaa.

Lähde: Unilad

Lue myös: Rihannan pahoinpidellyt Chris Brown sai lähestymiskiellon toista eksäänsä kohtaan - uhkasi tappaa

Kilpailut

Uusimmat