Kuva: Mikko Räsänen

IS: Olli Lindholm rakastui Eveliinaan, 35: "Hymyilemme valtaosan yhteisestä ajastamme"

21.02.2017 07:28 - Senni Loikala

Olli Lindholm kertoo Ilta-Sanomille tuoreesta parisuhteestaan tamperelaiseen Eveliinaan.

Yö-yhtyeen solisti ja The Voice of Finland -laulukilpailuakin tuomaroiva Olli Lindholm, 52, ei ole aiemmin puhunut julkisuudessa uudesta parisuhteestaan. Nyt Lindholm kertoo Ilta-Sanomille, että hän on löytänyt rinnalleen oikean kultakimpaleen 35-vuotiaasta tamperelaisesta liikunnanohjaajasta Eveliinasta.

- Voi muutenkin sanoa, että rakkaus kukoistaa, koska meillä on todella hauskaa yhdessä. Pystymme hymyilemään valtaosan yhteisestä ajastamme. Asiat sujuvat luontaisesti, Lindholm kuvailee.

Artistin mukaan pariskunta käy yhdessä niin kuntosalilla kuin uimassa avannossakin. Lindholm arvostaa, että Eveliina kannustaa häntä.

- En ole koskaan aiemmin tavannut Eveliinan kaltaista ihmistä, hän on todella erilainen monin tavoin, mutta nimenomaan positiivisessa mielessä. Jos jotain, Eveliina on kova kannustamaan minua.

- Arvostan todella paljon sitä, että Eveliina aidosti välittää asioistani. Hän on kiinnostunut esimerkiksi jaksamisestani, mutta myös Yön asioista. Minulle on tärkeää tietää, että rinnallani on nainen, jonka tukeen voin hetkellä kuin hetkellä luottaa. Tästä on hyvä ponnistaa eteenpäin.

Lue myös: Olli Lindholmin levynteko meni tappeluksi: "Tuottaja huusi, ettei jaksa kuunnella tuollaista s******n apinaa"

Lue myös: Eronnut ja uuden rakkaan löytänyt Olli Lindholm: "Voisin juontaa parisuhdeohjelmaa TV:ssä"

Lue myös: Yöstä erotetut muusikot julkaisivat ensisinglensä: "Ei ole suunnattu Olli Lindholmille!"

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat