Justin Bieber palasi nostalgiseen hiustyyliinsä - katso harvinainen selfie

17.01.2017 17:15 - Senni Loikala

Kanadalaispopparin uudet hiukset muistuttavat hiustyyliä, johon hän luotti tehtyään läpimurron 15-vuotiaana.

Kanadalainen maailmankuulu poppari Justin Bieber, 22, on uudistanut hiustyyliään. Bieber julkaisi maanantaina Twitterissä selfien, jossa popparin hiukset ovat kovin samantyyliset, kuin vuosia sitten hänen tehtyään läpimurtonsa.

Viime elokuussa Bieber poisti Instagram-tilinsä, jolla oli 80 miljoonaa seuraajaa. Kyseisen siirron jälkeen artisti ei ole usein hemmotellut fanejaan julkaisemalla selfieitä. 

- En halua ladata tiliäni takaisin. Instagram on tehty paholaiselle. Uskon, että Instagram on helvetti, ja olen siitä ainakin 90 prosenttisen varma, Bieber sanoi yleisölleen viime kuussa

- Meidät lähetetään helvettiin ja lukitaan Instagram-palvelimeen. Olen jumissa yksityisviesteissä ja yritän löytää tietäni ulos, mutta en onnistu siinä, Bieber jatkoi.

Katso alta Bieberin tuore selfie uudesta hiustyylistä.

Jos päivitys ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Bieber sai levytyssopimuksen vuonna 2008 ja hänen ensimmäinen huippumenestynyt singlensä One Time ilmestyi alkuvuodesta 2009. Loppuvuodesta 15-vuotias Bieber julkaisi seitsemän kappaletta sisältäneen esikoisalbuminsa, jonka myötä popparin paikka musiikkibisneksessä vahvistui.  

Katso alta muutama kuva Bieberistä vuosilta 2009-2010. Hänen tuolloinen hiustyylinsä muistuttaa popparin nykyistä tukkatyyliä.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Justin Bieber lenkkeili paidatta - kuvat lihaksikkaasta vartalosta julki, katso

Lue myös: Justin Bieber: "Olen sinkku, enkä etsi ketään"

Kilpailut

Uusimmat