Huvittavat merkit siitä, että olet tulossa vanhaksi - halusit tai et

Joissakin asioissa vanhuus ei todellakaan tule yksin.

Liiku missä ja milloin haluat – 7 parasta mobiilisovellusta

Liikuntaharrastus kulkee helposti mukana kännykässäsi, joten treenaaminen onnistuu silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Erilaisista mobiilisovelluksista saat lisää intoa ja ideoita harjoitteluusi.

Tutkija: Miesten ystävyydelle on elintärkeää päästä oluelle yhdessä

Oxfordin yliopiston tutkijan mukaan miehet ylläpitävät ystävyyssuhteitaan kenties parhaiten nauttimalla yhdessä tuopin tai pari säännöllisesti.

12 asiaa, joita vain kissanomistajat pitävät normaaleina

Monet kissaihmiset pitävät kissojaan maailman suloisimpina otuksina - vaikka ne hyökkisivätkin tasaisin väliajoin niin omistajiensa varpaiden kuin käsienkin kimppuun.

Suosittelemme

Manu, 27: "Haluan jonain päivänä lapsia, jotta he saisivat kokea sisarrakkauden"
Psykoosissa olleelle minulle: "Mietitkö ollenkaan mitä teit?"

Kaupalliset yhteistyöt

Rintasyöpä tai sen uhka joko itsellä tai läheisellä ihmisellä aiheuttaa monia sairauteen liittyviä harhaluuloja, jotka ruokkivat pelkoa.
Liikuntaharrastus kulkee helposti mukana kännykässäsi, joten treenaaminen onnistuu silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Erilaisista mobiilisovelluksista saat lisää intoa ja ideoita harjoitteluusi.
Moni mies elää mieluummin pelon kanssa kuin käy säännöllisesti lääkärin vastaanotolla tarkistuttamassa eturauhasensa syövän varalta. Katso videohaastattelu, jossa syöpälääkäri oikoo tautiin liittyviä vääriä oletuksia.
Kasvisruuan hyödyt ovat kaikkien tiedossa, mutta moni kokee kasvisruokavalion hankalaksi ja aikaa vieväksi. Näin saat helposti lisättyä omaan ruokavalioosi kasvipohjaisia raaka-aineita.
Uutta puhelin- tai nettiliittymää hankkiessasi joudut todennäköisesti päättämään, haluatko uusimman 4G-liittymän, vai pärjäätkö vanhemmalla 3G-tekniikalla. Mutta miten ne eroavat toisistaan?
Kaipaatko vaihtoehtoja valmismyslille, paahtoleivälle tai kaurapuurolle. Katso herkulliset aamiaisvaihtoehdot ja inspiroidu aamuistasi uudella tavalla.
Mietitkö sopivaa lomamatkaa? Tänä vuonna reissaavien mielessä siintää kolme uutuuskohdetta ylitse muiden: Montenegro, Vietnam ja Sri Lanka.
Moni kuvittelee, että liikkumalla aamuisin polttaa enemmän kaloreita, tai että nälän tunnetta ei voisi hallita. Onko sinullakin laihtumiseen liittyviä vääriä uskomuksia?