Kuva: Fotolia

Suosittu suomalaisbloggaaja sulki bloginsa: "En jaksa enää haukkuja"

07.10.2015 14:56 - Rea Tallgren

Mutsis on -blogia jo vuosien ajan kirjoittanut Emilia Huttunen on tehnyt vaikean päätöksen ja sulkenut bloginsa toistaiseksi. 

Kauniita kuvia ihanista pienokaisista, asu- ja tyylikirjoituksia sekä henkilökohtaisia sydämen avaamisia. Muun muassa niistä on muodostunut vuodesta 2011 asti julki ollut Mutsis on -blogi. Nyt blogia kirjoittanut Emilia Huttunen on kuitenkin saanut tarpeekseen. 

Nainen kirjoittaa tuoreessa, ja toistaiseksi viimeisessä, blogikirjoituksessaan, että häntä haukutaan jatkuvasti enemmän lukijoiden toimesta. Avoin kirjoitus syömishäiriöstä sai Huttusen mukaan aikaan varsinaisen lumipalloefektin. 

"En ymmärrä, minkälaisen sielunelämän se vaatii, että kun joku tunnustaa edelleen kärsivänsä syömishäiriön aiheuttamista ajatuksista ja olevansa todella huonossa paikassa omakuvansa kanssa niin miksi jotkut yrittävät potkia sua vaan alemmas ja alemmas? Niin moni on tämän jälkeen kokenut aiheelliseksi alkaa laittaa mulle entistä enemmän läskikommenteja ja jatkuvaa haukkumista. Samaa aikaa kun mua haukutaan läskiksi, toiset haukkuu mua siitä, etten saisi pitää itseäni lihavana."

Huttunen onkin päättänyt sulkea bloginsa - toistaiseksi. 

"Tämä on mulle liikaa. En jaksa tätä nyt, en vaan pysty tähän, en pysty lukemaan muiden mielipiteitä, eikä mun sateenvarjo kestä enää tätä paskasateen määrää", hän selittää.

Lue liikuttava kirjoitus kokonaisuudessaan tästä

Lähde: Mutsis on 

Kilpailut

Uusimmat