Kuva: H&M

Balmainin uutuusmallisto kaatoi H&M:n nettisivut: "En ole koskaan nähnyt samanlaista hysteriaa"

05.11.2015 11:22 - Rea Tallgren

H&M:n sivut ovat alhaalla, kun odotettu mallisto tuli vihdoin myyntiin. 

Muun muassa Gigi Hadidin ja Kendall Jennerin mainostama Balmain for H&M -mallisto tuli tänään aamulla kauppoihin. Nettikaupassa tuotteet tulivat myyntiin klo 11. Odotetut tuotteet osoittautuivat suosituiksi, ja nyt H&M:n nettikauppa onkin kaatunut. 

"Nettisivuillamme on nyt ruuhkaa uutta mallistoamme koskevan suuren kiinnostuksen vuoksi. Olemme pahoillamme. Teemme kovasti töitä, jotta sivuillemme pääsisi jälleen pian. Ole hyvä ja  yritä siis pian uudestaan", nettisivuilla kerrottiin.

Voicen Herättäjien Noora Hautakangas oli paikalla, kun kutsuvieraat pääsivät ostamaan Balmainin tuotteita puolta vuorokautta muita ennen. 

- En ole koskaan nähnyt samanlaista hysteriaa tuollaisessa tilaisuudessa. Koot loppuivat silmänräpäyksessä ja rekit tyhjenivät välittömästi, kun ihmiset kiskoivat rekeistä monta kappaletta samanlaisia vaatteita kerrallaan. Monet myös kävivät vaihtokauppaa ja kärkkyivät toisiltaan oikeankokoisia tuotteita, Noora kertoo. 

Noora itse lähti hakemaan paikalta malliston saappaita - mutta se ei suinkaan lopulta ollut ainoa asia, joka mukaan tarttui. 

- Myös minulla karkasi mopo vähän käsistä, Noora nauraa. 

Katso kuvia Balmainin mallistosta tästä

Kilpailut

Uusimmat