Näin Krista Siegfrids tekee erikoisen tyylinsä

12.03.2012 22:45 -

The Voice of Finland laulukilpailussa nähty Krista Siegfrieds kertoi Voicelle, miten haalii kasaan uskomattomat asukokonaisuutensa.

Laulajatar on nähty kilpailussa mitä upeimmissa, rockhenkisissä asuissa. Nainen kertoi ostavansa vaatteensa milloin mistäkin, kun huomaa jotain mikä kiinnostaa.

- Jos mä löydän jotain hienoa, niin sitten mä ostan sen. Ei mulla ole mitään tiettyjä kauppoja. Ostan mistä sattuu, missä näen jotain hienoa.

Perjantaina lavaesiintymisellään yleisön valtaviin aplodeihin saanut mimmi oli pukeutunut uskomattoman korkeisiin Yhdysvaltalaishenkisiin korkokenkiin sekä niiteillä ja valtavilla olkakoristeilla varustettuun harmaaseen jakkuun, jonka oli suunniteltu varta vasten laulajalle.

- Mun designfrendi Joona Matias Huotari oli tehnyt sen takin mulle, joka mulla oli perjantaina päällä ja ne kengät mä tilasin vaan netistä, artisti kommentoi perjantaista asuaan.

Kiireisestä keikka-aikataulusta huolimatta Siegfrids ehtii joskus viettämään myös vapaa-aikaa. Oma aika kuluu yleensä urheillen ja juhlien.

- No mä treenaan aika paljon, tai sit mä oon baarissa ja bailaan, nainen naureskelee Voicelle.

Kilpailut

Uusimmat