Kuva: fotolia

Viisi vaatetta, jotka pelastavat kesäsi - löytyvätkö jo kaapistasi?

29.04.2016 22:15 - Pauliina Jokinen

Kesän varmat vaatevalinnat helpottavat elämää.

Kukapa meistä ei olisi joskus ostanut upeita kesäsandaaleja, jotka hiertävät armottomasti tai aavistuksen liian lyhyttä hametta, jota pitää jatkuvasti nykiä alas?

Tämän kesän viisi vaatetrendiä takaavat, että olosi on varmasti mukava ja näytät hyvältä.

1. Imarteleva uima-asu

Yksinkertainen musta uimapuku on kesän varma valinta. Jätä turhat bikiniostokset väliin ja sijoita rahasi kerrankin tyylikkääseen uikkariin, jota voit pitää myös esimerkiksi shortsien kanssa. Et varmasti pety.

2. Klassinen käsilaukku

Jätä kirkkaat, pörröiset ja näyttävät statment-laukut kauppaan ja osta vaalea, nahkainen käsilaukku. Parhaimmillaan laukkuun mahtuu lompakko, puhelin ja puuterirasia, eikä se silti näytä täyteen ahdetulta.

3. Mukavat espadrillot

Mukavat kengät pelastavat kesäpäivän. Paras kenkäsijoitus on pari mukavia espardillot, joiden remmit ovat ruskeaa tai mustaa nahkaa.

4. Ilmava midimekko

Helppo asu töihin, juhlaan ja kuumiin kesäpäiviin on puolipitkä midimekko. Voit vetäistä mekon aamusta ylle ja olla varma, ettet tukahdu siihen lämmön noustessa, eikä helma ole mihinkään tilaisuuteen liian lyhyt.

5. Oversize-farkkutakki

Suuri farkkutakki on täydellinen pari nilkkamittaisille housuille ja tennareille. Suomen kesän säävaihtelutkaan eivät harmita, kun takin alle mahtuu paksu villapaita.

Lue myös: Mistä tunnistaa menestyksen? Yksinkertainen testi paljastaa

Lähde: Pure Wow

Kilpailut

Uusimmat