Kuva: Fotolia

Haluatko miehen jumaloivan sinua? 5 neuvoa saada hänet kiintymään

27.11.2015 12:45 - Emma Ylistalo

Toista on turha pakottaa rakastumaan, mutta pienillä vinkeillä saat miehen kiintymään sinuun. 

On turha tuhlata aikaansa mieheen, joka ei osoita minkäänlaista kiinnostusta, mutta jos huomaat, että välillänne on jo jotain, näillä ohjeilla nappaat hänet tai teet suhteestanne entistäkin paremman.

1. Lopeta hänen jahtaamisensa

Miehet haluavat ansaita sinun kunnioituksesi ja kiintymyksesi. Jos sinä jahtaat miestä, saatat tajuamattasi viedä häneltä halun ottaa ohjat omiin käsiinsä ja halun palvella sinua. Monet miehet eivät koe mukavaksi sitä, että nainen tekee työn heidän puolestaan. He saattavat jopa kyllästyä syventämään suhdetta, jos eivät pysty ottamaan asioita omiin käsiinsä.

2. Sano mitä ajattelet ja ajattele mitä sanot

Nopein tapa saada mies rakastamaan sinua on ansaitsemalla hänen kunnioituksensa. Monet naiset pelkäävät, että sanomalla asiat suoraan, he ainoastaan karkoittavat miehen. Saatamme luulla, että halu viettää enemmän aikaa yhdessä, saa miehen ainoastaan pakenemaan. Tällä tavoin teet kuitenkin vain itsesi vihaiseksi ja se varmasti säteilee myös suhteeseen. Ole mieluummin rehellisesti oma itsesi, niin voitte molemmat paremmin suhteessa.

3. Lopeta puhuminen ja aloita kuunteleminen

Naisilla on usein paljon sanottavaa ja tarvitsemme miestä kuuntelemaan huoliamme. Muista kuitenkin, että miehet haluavat myös jutella ja tarvitsevat toisinaan kuuntelijaa. He eivät välttämättä osaa sanoa sitä suoraan, mutta haluavat välillä jakaa kanssasi kuulumisensa tai kysyä neuvoa johonkin pulmaansa. Kannusta siis miestä puhumaan ja kuuntele häntä aidosti. Hänen on helpompi puhua, kun osoitat todella kuuntelevasi häntä.

4. Sinun täytyy ensin rakastaa itseäsi

Mies rakastuu sinuun sitä enemmän, mitä enemmän sinä itse rakastat itseäsi. Itsensä sääliminen ei tee kenestäkään viehättävää. Jos et rakasta itse itseäsi, odotat miehen tekevän sen kaiken puolestasi. Tämä taas tekee sinusta jossain vaiheessa vaativan, jos tarvitset mieheltä kaiken sen, mitä et itse pysty itsellesi antamaan.

5. Ole lämminsydäminen

Useat miehet pitävät siitä, että nainen on lämmin ja helposti lähestyttävä. Vaikka olisitte juuri riidelleet, pyri silti löytämään lämpö sisältäsi. Oman pehmeämmän puolensa näyttäminen vaatii luottamusta, mutta se kannattaa varmasti.


Lue myös: Mistä tietää, että suhde on siirtynyt syvemmälle asteelle? Tutkimus selvitti

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat