Kuva: Fotolia

Kaksi ominaisuutta voivat murskata lupaavan alun: Nettideittailijat huomio!

07.10.2015 21:45 - Emma Ylistalo

Suurin osa netissä kumppania etsivistä tietää varmasti miltä tuntuu, kun deitti ei näytäkään yhtään samalta kuin nettideittisivuston profiilikuvassa. Nyt on kuitenkin löydetty asia, joka vaikuttaa kiinnostukseen jo aikaisemmassa vaiheessa.

Match.com -sivuston teettämän kyselyn mukaan kielioppi on toiseksi tärkein asia johon sekä miehet, että naiset kiinnittävät huomiota mahdollisessa tulevassa kumppanissaan. Tutkimuksessa selvisi, että tärkeimpänä asiana pidettiin henkilökohtaista hygieniaa.96 prosenttia naisista ja 91 prosenttia miehistä piti sitä tärkeimpänä asiana kumppania etsiessään. 88 prosenttia naisista ja 75 prosenttia miehistä piti kielioppia tärkeimpänä.

Hyvä kielioppi oli tutkimuksen mukaan tärkeämpää kuin toisen ihmisen itsevarmuus tai hampaat. Sekä miehet, että naiset kertoivat huonon kieliopin olevan viestittelyvaiheessa suurimmaksi syyksi menettää kiinnostuksensa. Sitä pidettiin jopa ärsyttävämpänä kuin viestittely niin, että kaikki kirjaimet on kirjoitettu isolla. Kiinnitä siis ensi kerralla entistä enemmän huomiota nettideittikumppanillesi kirjoittamaasi viestiin.

Lue myös: Vinkit Tinder-treffeille - 10 kohtaa

Lähde: Women's Health

Kilpailut

Uusimmat