Kuva: Fotolia

Kuivuuko romanssisi kasaan? Neljä merkkiä kertovat

26.11.2015 22:45 - Pauliina Jokinen

Me kaikki tiedämme tunteen, kun hyvin alkanut romanssi alkaa tuntua tahmealta.

Mies ja nainen tapaavat, tapailevat, ryhtyvät kavereiksi Facebookissa ja alat jo uskoa tilanteen kehittyvän pikkuhiljaa vakavammaksi.

Kunnes huomaat pieniä juttuja, jotka haluaisit jättää huomioimatta, mutta tiedät mistä on kyse: romanssinne vetelee viimeisiään.

Hän ottaa yhteyttä satunnaisesti

Luulet hänen välttelevän sinua, kunnes hän jälleen ottaa yhteyttä.Täysin satunnaisesti ja täysin tyhjänpäiväisellä viestillä. Viestit saattavat olla lyhyitä, mutta hän haluaa pitää sinut otteessaan oman egonsa takia.

Hän vastaa muutamalla sanalla

Aiemmin hän vastasi viesteihisi pitkälti, yksityiskohtaisesti ja jopa aloitti keskusteluita kanssasi. Vaikutitte ihastuksessane tasavertaisilta. Mutta nyt hänen viestinsä ovat muuttuneet lyhyemmiksi - ja sinun pitäisi osata lukea rivien väleistä asioita, joita hän ei halua sanoa ääneen, kuten: "Minua ei kiinnosta".

Hän tykkää some-päivityksistäsi satunnaisesti

Tykkäykset sekoittavat pääsi: Miksi hän pitää päivityksistäni, jos en muuten kuule hänestä? Tunnet itsesi hölmöksi, sillä uppudut asiaan niin syvällisesti. Kysehän on vain yksittäisestä tykkäyksestä. Vai onko sittenkään?

Hän tietää, että antauduit liian nopeasti

Pahin tunne on, kun luulet molempien olevan mukana jutussa yhtä intensiivisesti. Mutta hän ei olekaan. Ja se selviää sinulle pikkuhiljaa. Siinä vaiheessa olet jo näyttänyt omat tunteesi ja heittäytynyt mukaan täysillä. Ja hän tietää sen.

Hän peruu tapaamisia

Meillä kaikilla on kiire, mutta jos olet todellakiinnostunut toisesta, löydätte kyllä yhteistä aikaa.


Lue myös: Tulikuuma pariskunta palkattiin pussailemaan Calvin Kleinin mainokseen – katso lopputulos

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat