Kuva: Fotolia

Menetkö joululomalla kotiseudullesi? Hauskat ihmistyypit, jotka tulet tapaamaan

27.11.2015 21:15 - Senja Rapila

Monet meistä hakeutuvat takaisin kotikonnuillemme viettämään joulupyhiä. Jos eksyt matkasi aikana ulkoilemaan, saatat törmätä vanhoihin tuttuihin matkan varrella.

Sen lisäksi että viettäisit aikaa pelkästään perheesi kanssa, saatat käydä juhlapyhinä myös kotiseutusi lähibaarissa. Saatat käydä esittelemässä kotikylääsi uudelle kihlatullesi, mutta mikset pyörähtäisi lähipubissa yksinkin. Mikä olisikaan mahtavampaa, kun terästää vanhoja muistoja lasillisen äärellä?

Tässä on lueteltuna kouluajoilta tuttuja ihmisyyppejä, jotka todennäköisesti tulevat sinua vastaan kyläkierroksellasi.

Puolituttu, joka juttelee kuin papupata.

Saatoit tietää hänet etäisesti jostain koulun bändistä, tai hän voi olla kaverisi pikkuveli. Nyt et tiedä edes, mitä tämä tyyppi haluaa sinulta. Se saattaa olla jopa turhauttavaa. On mahdollista, että vietätte tällä turhauttavan pitkällä hetkellä enemmän aikaa puhuen, kuin kouluvuosinanne. 

Suosittu tyyppi, joka ei koskaan kasvanut aikuiseksi.

Hän oli koulussa todella suosittu ja onkin jatkanut juhlimista aikuisuuteen asti. Hän on todennäköisesti ammatiltaan juhlajärjestäjä tai työskentelee yöelämässä. Luonteeltaan hän ei ole varmasti kasvanut tippaakaan.

Jos kysyt tältä tyypiltä kuulumisia, hänen elämänsä on vieläkin yhtä juhlaa.

Henkilö, jonka poistit Facebook-ystävistäsi.

Jos eksyt juttelemaan henkilön kanssa jonka olet jo poistanut Facebook-ystävistäsi, on koko keskustelu hieman  vaivaannuttava kokemus. Kun hän kertoo kuulumisiaan, sinä käytät aikasi pohtien sitä, että onko "ystäväsi" huomannut sinun poistaneen hänet kaverilistoiltasi. Vielä vaivaannuttavampaa siitä tekee, jos hän sanoo laittavansa sinulle myöhemmin viestiä Facebookissa.

Ihastus, jonka eteen et uskaltanut tehdä mitään.

Jokaisella on ollut kouluaikoina jokin suuri ihastus, johon ei ollut mahdollisuutta. Jos sinulla olisikin ollut mahdollisuus, todennäköisesti menit ja jänistit tilanteesta.

Nyt saatat tahtoa pistää parhaasi päälle, kun menet käymään kotikylän paikallisessa yksillä. Koskaan ei voi tietää keneen tällä reissulla voi törmätä. Nyt voitkin saada uuden mahdollisuuden kouluaikaisen ihastuksesi kanssa.

Henkilö, joka pulskistui.

Nuorena hän oli todella hoikka, ehkä jopa todella urheilullinenkin. Ikä on kuitenkin tuonut tullessaan lisäkiloja, eivätkä ne imartele häntä liian pienessä t-paidassa.

Perheenäiti, jota seuraat Instagramissa.

Hänellä saattaa olla jo lapsia ja perhe-elämä rullaa päivä päivältä eteenpäin. Saatat seurata häntä sosiaalisessa mediassa siksi, että aina hänen kuvansa nähdessäsi olet onnellinen siitä, ettei sinulla ole vielä lapsia. Näin ollen pääset juhlimaan juuri silloin kun haluat, eikä sinua ole tuomittu viikonlopuiksi kotisohvalle.

Poika, jonka oletit olevan jo haudassa.

Tämä on todennäköisesti se poika, joka varasteli kouluaikoina kaupasta karkkeja. Hän oli se porukan yllytyshullu, joka teki ihan mitä tahansa pienenkin vedon takia. Mietit useasti sitä, ettei tämä kundi tule elämään yli 23-vuotiaaksi. Toisin kävi!

Entinen hengailuseurasi.

Jotkut lapsuuden suhteet perustuivat pelkästään sille, että teitte kaikkea tylsää yhdessä ystäviesi kanssa. Oikeasti teillä ei ollut juurikaan sidettä toisiinne. Kouluvuosien jälkeen ette vain enää yksinkertaisesti nähneet toisianne. Et edes tiedä mitä hän tekee nykyään. Jos törmäät tähän tyyppiin, kysy kuulumiset ja vaihda seuraa ennen kuin keskustelusta tulee vaivaannuttava.

Poika, joka haki sinulle alkoholia.

Tämä urhea tyyppi uhmasi lakeja aikoinaan hakeakseen sinulle alkoholia. Nykyään hän kuitenkin viettää aikansa kotisohvalla pelaillen ja hänellä on myös kaksi lasta. Tälle tyypille kannattaa tarjota yksi vanhojen aikojen kunniaksi.

Henkilö, joka on nykyään bisnesmies.

Et todennäköisesti kysynyt hänen ammatistaan, mutta hän alkoi kertomaan siitä silti. Tämä henkilö tekee suuria diilejä töissään ja pyörittelee tuhansien bisneksiä käsissään. Kuka olisi osannut arvata, että takapulpetin häiriköstä tulisi näinkin menestyvä? 

Lue myös: Haluatko näyttää nuoremmalta? Juo viiniä

Lähde: GQ

Kilpailut

Uusimmat