Kuva: Fotolia

Miehet listasivat heilojen ja tyttöystävien erot - katso, kumpaan ryhmään kuulut

23.11.2015 22:15 - Pauliina Jokinen

Toisinaan elämässä on vaiheita, kun heilana oleminen on mielenkiintoisempaa kuin tyttöystävän rooli. Välillä osat vaihtuvat.

Miehet kertoivat, minkälaiset naiset ovat heiloja, joiden kanssa vieteteään kevyuesti aikaa ja minkälaiset naiset päätyvät tyttöystäviksi.

"Tyttö, joka on vain hoito, ei välitä sinusta pätkääkään. Hän on joko enemmän kiinnostunut itsestään tai seksistä. Tyttö, joka on tyttöystäväainesta välittää sinusta ja haluaa tehdä sinut onnelliseksi."

"Tyttöystävä on joku, kenen kanssa haluat tehdä asioita. Haluat ottaa hänet mukaan, sillä kaikki on paremmin, kun olet hänen kanssaan. Sen sijaan tyttö, jonka läsnäololla tai olemattomuudella ei ole juurikaan väliä, on hoito."

"Joskus kyse ei ole tytöstä vaan ajoituksesta. Kun olin 23- tai 24-vuotias, en todellakaan halunnut tyttöystävää. Halusin vain tapailla tyttöjä, eikä sillä ollut oikeasti merkitystä, kuinka hyviä tyyppejä he olivat."

"Tyttö, joka pesee alusvaatteeni, on tyttöystävä. Tyttö, joka riisuu alusvaatteeni, on hoito."

"Heilat, ovat niitä tyttöjä, jotka muuttavat persoonallisuuttaan sen mukaan, mitä he kuvittelevat minun haluavan. Tyttöystävä on aito, tapahtui mitä tapahtui."

"Tapailen tyttöjä, jotka ovat liian hyviä minulle. Jos joku on liian hyvännäköinen, hän on heila. Tyttöystävä on enemmän vertaiseni."

"Tämä on helppoa: Heila on joku, jota kestän enimmillään muutaman tunnin kerrallaan. Tyttöystävä on ihminen, jonka viereltä en halua olla yhtä yötä pidempään poissa."

"Jos harrastamme seksiä samana iltana, kun tapaamme, hän on heila."

"Tyttöystäväni saa minut nauramaan ja hyvälle tuulelle, vaikka minulla olisi huono päivä. Hoidon ei tarvitse saada minua hyvälle tuulelle - riittää, että hän saa minut kiimaiseksi."

"Titteli kertoo kaiken: tyttöystävä on myös ystäväsi, jonka kanssa harrastat seksiä. Et välttämättä halua viettää aikaa hoitosi kanssa, nautit vain hänen kanssaan harrastamasta seksistä."

"Voit käydä merkityksellisiä keskusteluita tyttöystäväsi kanssa - keskusteluita, joilla on todella merkitystä. Heilan kanssa voit puhua säästä tai liikenteestä, mutta ne ovat asioita, jotka eivät todellisuudessa kiinnosta."


Lue myös: Pullukka tyttöystävä on parempi kuin laiha! - tässä kuusi perustelua

Lähde: Thougt Catalog

Kilpailut

Uusimmat