Kuva: Senja Rapila

Niiles, 24: "Myös pahoja tunteita pitää arvostaa parisuhteessa"

03.04.2016 10:10 - Senja Rapila

Rakkaudesta-sarjassa erilaiset ihmiset puhuvat avoimesti ja rohkeasti sellaisistakin asioista, joita ei ole välttämättä tapana sanoa ääneen. Nyt äänessä on Niiles.

"Kaikista suhteista oppii jotain. Olen kasvanut lähinnä äitini kanssa, joten minun on jotenkin helppo olla naisten kanssa. Joka kerta pitää kuitenkin opetella alusta, että miten pitää kohdella ja mitä pitää sanoa. Jokainen ihminen on kuitenkin erilainen. On ollut suuri rikkaus tavata monenlaisia naisia vuosien varrella. Minusta on hienoa, jos naisella on omia intohimoja, joita kohti pyrkii. Itselleni musiikki on niin suuri intohimo, että arvostan samanlaista suhtautumista. On makeeta nähdä, kun joku tekee jotain omaa juttuaan intohimoisesti. Se on aina upea näky."

"Parisuhteessa arvostan eniten rentoutta, ja sitä, kun ollaan ihan kahdestaan. Energian pitää ollla samalla tasolla, koska muuten ei oikein matchaa. Tunne on kuitenkin tärkein. En mieti järjellä, vaan tunteella. Pitää myös arvostaa niitä pahoja tunteita, esimerkiksi mustasukkaisuutta, koska se tarkoittaa, että välitän toisesta oikeasti. En kaipaa entisiä kumppaneitani enää muuten, mutta olisi siisti nähdä heitä ja olla yhteyksissä. Jos olet jonkin ihmisen kanssa pystynyt jakamaan kaiken ja puhumaan kaikesta, on sääli, jos kaikki loppuu eroon."

"Kun ihastun, silloin olen aika pehmee. En ole siinä tilanteessa mikään tuppisuu vaan ilmoitan kyllä siitä toiselle ja kerron niistä jutuista. Tykkään kehua ja kertoa niistä fiiliksistä, kuin myös fiilistellä sitä tunnetta ihan täysillä. Olen kyllä silloin aika herkkä poika. Mun taiteilijanimi on vähän ristiriidassa sen kanssa, koska oon aika pehmeä. Voin paljastaa, että on minulla tässä nytkin pieni geimi päällä, että nyt on sellainen hetki, että ei kiinnosta mitkään muut jutut. Mutta ei siitä kauaakaan ole, kun on vielä ollut juoksuaika. Olen nähnyt kaiken, saanut elää sinkku- ja seurusteluelämää, ja arvostan sitä."

"Rakkaus tarkoittaa suuria tunteita ja sitä, että se toinen ei oikeasti lähde mihinkään. Rakkaus on paras asia tässä maailmassa, se on hienoa, jos jotain sellaista kokee. Rakkaus on vaan tosi ihana asia. Kyllä sen tietää, kun on rakastunut. Sitä näkee toisen ihmisen ja ajattelee, että "ei vitsi, nyt on kyllä päässyt käymään näin", ja sitten on pakko päästä kertomaan se hänelle."

Lue aikaisemmat Rakkaudesta-artikkelit tästä

Kilpailut

Uusimmat