Kuva: Fotolia

Onko orastavan suhteen toinen osapuoli vielä valmis vakavoitumaan? 6:sta merkistä tiedät, ettei

04.10.2015 17:45 - Senja Rapila

On asioita, joista pystyy arvioimaan sen, onko vakavoituvan suhteen toinen osapuoli innoissaan uudesta askeleesta parisuhdetta kohti.

Onko sinulla tunne, että uusi kumppaniehdokkaasi ei välttämättä ole niin sitoutumistyyppinen ihminen? Jos hän näyttää pieniäkin sitoutumiskammoisen merkkejä, ei suhteeseen kannata jäädä - ainakaan, mikäli itse haluaisit siltä enemmän. 

Muun muassa alla olevat asiat ja seikat merkkejä siitä, ettei kumppaniehdokas ole valmis asettumaan aloilleen - ainakaan sinun kanssasi:

1. Hän lähettää sekavia signaaleja

Jonain päivinä hän pitää sinusta, jonain päivinä hän ei edes tiedä olemassasaolostasi. Joko hän ottaa asiat rennosti, on kiireinen tai ei välttämättä ole niin kiinnostunut sinusta.

Tätä ei kannata ottaa liian henkilökohtaisesti, sillä vuosien kasuaalin deittailun takia hän on voinut oppia tavan antaa juuri sopivasti huomiota, ja yrittää täten pitää sinut kiinnostuneena itsestään.

2. Seksi on hänen bravuurinsa, ja suurin osa treffeistänne onkin makuuhuoneen puolella

Deittikumppanisi tietää mitä tekee makuuhuoneen puolella. Hänellä onkin ollut varmasti kokemusta, sillä suurin osa hänen suhteistaan on ollut pelkästään seksuaalisia. 

Suurin osa yhteisistä deiteistänne sijoittuvat myös makuuhuoneen puolelle, sillä niin sanotusti oikeille treffeille raahautuminen vaatii paljon ihmiseltä, joka ei välttämättä ole niin sitoutunut suhteeseen kanssasi.

3. Hän muuttuu kuumasta kylmäksi poikkeuksellisen nopeasti

Hän pitää sinusta ja jonain päivinä hän käyttäytyykin niin, kuinka oikea tyttö-/poikaystävä käyttäytyisi. Sitten hän muistaa, ettei ole valmis sitoutumaan, ja tasoittaa tilanteen välttelemällä sinua, ja tunteitasi, muutaman päivän. Tämän kaiken hän tekee siksi, ettet lue häntä väärin, oleta hänen sitoutuvan ja rakastu.

4. Kaikki tapaamisenne sovitaan viime hetkellä

Jos hän muistaa sinua vain viikonloppuiltaisin, on mahdollisuus, että hänen omat suunnitelmansa menivät mönkään. Muista, että oikea kumppani on sellainen, jonka kanssa haluat kokea kaikki maailman seikkailut. Satunnainen deitti on henkilö, jonka sijoitat elämääsi niin, että kaikki tärkeämpi menee hänen edelleen, ja jäljelle jäävä aika voidaan kuluttaa tämän henkilön tapailemiseen.

5. Et koskaan ole tavannut hänen vanhempiaan

Saatat välillä ihmetellä, onko hänellä edes vanhempia. Et tule pääsemään hänen vanhemmilleen juhlapäivällisille tai osallistumaan suvun syntymäpäiväjuhliin. Tämä ei ole siksi, että deittisi pelkää vanhempiensa pitävän sinusta - tämä on siksi, että hän pelkää sinun lukevan tilanteen väärin ja olettavan, että hän pitää sinusta enemmän kuin mitä hän todellisuudessa pitää.

6. Sanat "parisuhde" tai "tyttö-/poikaystävä" eivät kuulu hänen sanavarastoonsa

Älä kysy häneltä illan menoista, todennäköisesti pelästytät mahdollisen kumppanisi vielä kauemmaksi luotasi.

Jos ette koskaan puhu siitä, missä tilanteessa suhteenne taso on, tai oletteko sitoutuneita toisiinne, hän ei halua sinun tuovankaan asiaa esille. Kumppaniehdokas välttelee aihetta mahdollisimman pitkään, kunnes sitä ei voi enää vältellä.

Hän voi tajuta, että olet täysin erilainen hänen aiemmista deiteistään, antaa sinulle mahdollisuuden, tai olla sinulle henkilö, joka koukuttaa sinut olemattomaan suhteeseen, mihin ainoastaan sinä haluaisit sitoutua. Näin tuhlaat pahimmassa tapauksessa kaikki parhaimmat vuotesi, ja muut mahdollisuudet vain liukuvat ohitsesi.

Lue myös: Pilaako seksin harrastaminen ystävyyden? Tutkimus selvitti totuuden

Lähde: Elite Dailyhttp://elitedaily.com/dating/hes-scared-of-commitment/1185174/http://elitedaily.com/dating/hes-scared-of-commitment/1185174/

Kilpailut

Uusimmat