Kuva: Fotolia

Rakastaako kumppanisi sinua? 9 merkkiä kertovat

24.11.2015 12:45 - Emma Ylistalo

Se, että voi tuntea itsensä rakastetuksi, on tärkeää kaikille ihmisille. Näistä merkeistä tiedät, että kumppanisi on hulluna sinuun.

Kukaan ei halua elää elämäänsä ilman rakkautta. Monet saattavat kuitenkin käsittää rakkauden väärin. Kannattaa muistaa, että esimerkiksi ero voi olla osoitus rakkaudesta. Lue alta yhdeksän kohtaa, jotka osoittavat, että kumppanisi rakastaa sinua.

1. Hän ei satuta sinua

Vaikka aina ei olekaan helppoa nähdä asioita molempien näkökulmasta, kumppanisi katsoo, ettei hänen tekonsa satuta sinua. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että hän tekisi omien arvojensa vastaisia päätöksiä vain sinua miellyttäkseen.

2. Hän on aina rehellinen

Rakastaessasi sinua kumppanisi puhuu totta ja käyttäytyy rehellisesti. Usko tai älä, toiset pariskunnat eroavat, vaikka rakastaisivat toisiaan, jos he kokevat, että ero on parempi ratkaisu molemmille. Jos kumppanisi todella rakastaa sinua, hän on sinulle rehellinen vaikeistakin asioista.

3. Hän kunnioittaa sinua

Hän ei koskaan yritä pakottaa sinua tekemään mitään, mitä et halua. Hän kunnioittaa sinun kehoasi, sanojasi ja päätöksiäsi.

4. Hän ei leiki tunteillasi

Vaikka suhteessa olisikin rakkautta, aina suhde ei silti toimi. Jos molemmat suhteessa ovat tunteellisesti kypsiä, he voivat nähdä milloin on parempi lopettaa suhde. Kumppanisi ei pakota sinua käymään läpi pitkää prosessia, joka ainoastaan pitkittää kipua, vaan kertoo tunteensa rehellisesti. Näin kumpikin voi tarvittaessa siirtyä elämässään eteenpäin.

5. Hän ottaa sinut huomioon päätöksissään

Kyse voi olla matkasta tai isosta ostoksesta, mutta hän ottaa sinun mielipiteesi aina huomioon. Jos hän rakastaa sinua, hän kysyy mielipidettäsi.

6. Hän näkee potentiaalisi

Vaikka hän huomaakin asiat, joissa voit muuttua tai kehittyä, hän näyttää ne sinulle loukkaamatta. Hän motivoi sinua olemaan paras versio itsestäsi.

7. Hän tukee sinua unelmissasi

Unelmasi ovat tärkeitä hänelle. Hän auttaa ja neuvoo sinua matkallasi kohti tavoitteitasi. Vaikka epäonnistuisit, hän on tukenasi.

8. Hän kunnioittaa perhettäsi

Hän osoittaa rakkautensa sinua kohtaan myös kunnioittamalla perhettäsi. Kun hyväksyt ihmisen elämääsi, hyväksyt myös hänen läheisensä.

9. Hän antaa sinulle anteeksi menneisyytesi

Kun hän rakastaa sinua, ei ole väliä kuinka paljon virheitä olet tehnyt menneisyydessäsi. Se millainen olet nyt, merkitsee.


Lue myös: Oletko löytänyt rinnallesi sen oikean? Kysy itseltäsi 10 kysymystä

Lähde: Family Share

Kilpailut

Uusimmat