Kuva: Fotolia

Televisiosarjojen katsominen yhdessä parantaa suhdetta

07.02.2016 18:15 - Emma Ylistalo

Tutkimuksen mukaan suurin osa viettää treffi-illan mieluiten sarjoja katsellen ja yli puolet kokee sen lähentävän suhdetta.

Jos et ole vielä tehnyt ystävänpäivälle yhteisiä suunnitelmia kumppanisi kanssa, yhteinen Netflix-tuokio ei ole yhtään huono vaihtoehto. 

Netflixin teettämän tutkimuksen mukaan 72 prosenttia osallistuneista sanoi viettävänsä mieluiten yhteisen illan kumppaninsa kanssa kotona Netflixiä katsellen, sen sijaan, että lähtisi ulos. 58 prosenttia osallistuneista taas koki luoneensa läheisen suhteen tällaisen palvelun avulla.

Sarjojen ja elokuvien striimauspalveluilla on myös suuri rooli alkavissa parisuhteissa. 58 prosenttia osallistuneista kertoi lisänneensä elokuvia tai tv-sarjoja Netflix-profiiliinsa miellyttääkseen toista. 27 prosenttia sanoi, että yhteiset suosikkisarjat kumppanin kanssa ovat tärkeitä ja neljäsosa kertoi pitävänsä toista ihmistä viehättävänä hänen katsomiensa sarjojen perusteella.

Jos et ole vielä tehnyt ystävänpäivälle yhteisiä suunnitelmia kumppanisi kanssa, yhteinen Netflix-tuokio ei ainakaan näiden tutkimustulosten valossa ole yhtään hullumpi vaihtoehto.


Lähde: Woman's Day

Lue myös: Intohimo työhön parantaa parisuhdetta - ei pilaa sitä

Kilpailut

Uusimmat