Kuva: Fotolia

Tuoksu, nauru ja punainen väri - asiat, jotka saavat miehen kuumaksi

07.10.2015 07:15 - Reija Saarinen

Miehen mielenkiinnon saa heräämään esimerkiksi sillä, että osaa hassutella ja nauraa sydämensä kyllyydestä.

Se mikä on seksikästä vaihtelee toki ihmisen mukaan. Siitä huolimatta voidaan todeta, että on olemassa muutamia sellaisia seikkoja, että ne pätevät yllättävän moneen kaksilahkeiseen. Alla niistä muutamia.

1. SE laulu

Jokaisella meillä on mielessämme jokin laulu, joka saa aikaan suuria tunteita. Saattaakin olla, että niin sanottu "teidän laulunne" on hänelle juuri se, mikä saa huuman nousemaan.

2. Tuoksusi

Tuoksu on asia, joka jää mieleen. Siksi kumppanin tuoksun muistaa aina, vaikka erossa olisikin. Sen vuoksi oman rakkaan tuttu ja turvallinen tuoksu saattaa herätellä myös seksihalut.

3. Ostereiden, mansikoiden tai kurpitsan syöminen...

Edellä mainitut sekä muutamat muut ovat ruokia, jotka nostavat seksiviettiä. Sen vuoksi niitä voi nauttia hyvällä omalla tunnolla.

4. Punainen vaate

Punaisella vaatetuksella on outo vaikutus miehen mieleen. Tutkimusten mukaan se nimittäin herättää mielenkiinnon kaikista väreistä parhaiten.

5. Hassuttelu

Pieni hassuttelu on oiva keino kiihkon nostattamiseen. Se on vapauttavaa ja antaa mahdollisuuden lähellä oloon. Ja se jos mikä saa kuumuuden nousemaan.

6. Koskettelu

Selän tai muun paljaan ihon siveleminen saa helposti miehen mielen seksiin. Tämä johtuu tietenkin siitä, että se aktivoi hyvää oloa.

7. Löysä paita

Kun nainen pukeutuu miehensä paitaan, on se miehen mielestä suunnattoman seksikästä.

8. Musikaalisuus

Musikaalinen ja vaikkapa kitaraa soittava nainen on myös miesten mieleen. Syy on yksinkertainen, muusikot ovat seksikkäitä.

9. Nauru

Huumorintaju on aina suunnattoman seksikästä. Sen vuoksi nauru saattaakin olla paras mahdollinen esileikki.

10. Pieni nörttiys

Kun nainen on suunnattoman kiinnostunut jostain asiasta, on se miehen mielestä seksikästä. Oikeastaan kohteella ei ole niinkään väliä, vaan sillä, että naisella on omia intohimoja ja kiinnostuksen kohteita, joista hän kertoo mielellään.


Lue myös: Suhteessa seksi on parempaa - 10 syytä

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat