Kuva: Fotolia

Viritä eroottinen tunnelma ystävänpäivään - katso kuumat vinkit

13.02.2016 13:15 - Senja Rapila

Jos ystävänpäiväsi kaipaa hieman kipinää, kokeile helppoja tapoja, jolla saat sytytettyä rakkauden liekin.

Yhteinen aika ystävänpäivänä ei ole pelkästään peuhaamisen aikaa, mutta yhteistä ajanviettoa, joka on hyväksi parisuhteelle. Tämä kertoo siitä, kuinka paljon todella välitätte toisistanne.

Rakkaudenosoitukset pitkin vuotta ovat aina hyvästä, mutta tämä nimenomainen päivä sanoo suoraan: "Rakastan sinua niin paljon, että voin tehdä sinusta huomioni keskipisteen koko päiväksi". Tämä ei siis tarkoita rahankäyttöä, vaan ajankäyttöä - mitä enemmän aikaa ja rakkautta annat, sitä enemmän rakkaasi sitä arvostaa.

Joten varaa illaksi pullo viiniä ja molempien lempiruokaa, ja kokeile ystävänpäivän piristämistä seuraavanlaisilla taktiikoilla:

Seksikkäät alusvaatteet

Jos te molemmat rakastatte seksikkäitä alusvaatteita, ystävänpäivä on täydellinen ajankohta ostaa uudet, seksikkäät alusvaatteet. Kaikilla ei kuitenkaan ole samanlainen maku - mikä on miehen mielestä seksikäs vaate, ei välttämättä tunnu naisen mielestä mukavalta vaihtoehdolta. Keskustele siis kumppanisi kanssa asiasta.

Kiusoittelu

Aloita päivä intiimillä halailuhetkellä, mutta älä siirry aamulla vielä itse aktiin. Näin jäätte kaipaamaan vain lisää toisianne ja himot kasvavat päivän mittaan miltei vastustamattomiksi.

Seksikkäät viestit

Lisää pökköä pesään lähettämällä kumppanillesi seksikkäitä viestejä pitkin päivää, jos olette erossa toisistanne. Kerro hänelle seksifantasioistasi ja flirttaile avoimesti.

Post-it laput

Varmista, että olet mahdollisesti ensimmäisenä kotona. Jos onnistut tässä tavoitteessa, kirjoita post-it lapuille seksikkäitä, tuhmia viestejä, jotka johdattavat kumppanisi makuuhuoneeseen.

Eroottinen kirja tai elokuva

Yksi vaihtoehto on valita peitto, sohva ja tuhma elokuva tai kirja. Valitse elokuva, josta te molemmat pidätte ja kokeilkaa erilaisia asentoja, joita elokuvassa näytetään. Jos olette valinneet eroottisen kirjan, lukekaa kuumat kohdat toisillenne ääneen.

Seksilelut

Hyvä seksielämä on kaikkea muutakin kuin kaksi kroppaa ja tästä syystä sinun kannattaa harkita myös seksilelujen tuomista makuuhuoneen puolelle - varsinkin jos et ole kokeillut niitä ennen kumppanisi seurassa. Varsinkin vibraattorit ja penisrenkaat tuovat lisäpotkua vällyjen väliin.

Sitomisleikit

Jos haaveilet Fifty Shades Of Grey -tyyppisistä sitomisleikeistä, kokeile sitä ilman tarvittavia köysiä. Hän, joka on "sidottu", leikkii, että hänen kätensä ja jalkansa ovat sidotut. Näin toinen saa täydet vapaudet tehdä mitä ikinä haluaa.

Voitte myös sitoa toistenne kädet huivilla yhteen. Näissä leikeissä on kuitenkin tarpeellista keksiä turvasana, jonka sanoessa toinen ymmärtää lopettaa.

Uudenlainen seksielämys

Kokeilkaa uutta paikkaa harrastaa seksiä. Jos teistä tuntuu, että koko asunto on koluttu, kokeilkaa jotain vielä jännittävämpää - menkää ulos, taloyhtiön varastoon, pesulaan - mikä tahansa käy! 

Lähde: Daily Star

Lue myös: Naiset paljastavat: Oudoimmat paikat, joissa olen harrastanut seksiä

Lue myös: Pidä kumppani tyytyväisenä seksin aikana - vaatii yhden lauseen

Lue myös: Eikö seksielämänne toimi? Syy saattaa olla tosi-tv:ssä ja korkokengissä

Kilpailut

Uusimmat