Armeijadieetin uskomaton lupaus: Näillä ohjeilla laihdut 4,5 kiloa kolmessa päivässä!

24.01.2013 10:45 - Karoliina Kotala

Sosiaalisessa mediassa leviää ohjeet niin kutsuttuun armeijadieettiin, jonka avulla on määrä laihtua nopeasti ja tehokkaasti näkemättä nälkää.

Armeijadieetin kerrotaan olevan nimensä mukaisesti peräisin armeijasta, jossa kyseistä ruokavaliolta on käytetty, kun sotilaiden on pitänyt päästä nopeasti tiukkaan kuntoon. Dieetti lupaakin hurjia tuloksia: painoa pitäisi pudota 4,5 kiloa vain kolmessa päivässä. Kaiken järjen mukaan tippuvat kilot ovat kuitenkin pääasiassa nestettä.

Ruokavalio koostuu dieetissä seuraavista:

Päivä 1.

Aamiainen: ½ greippi, pala täysjyväleipää, 2 teelusikallista maapähkinävoita, kahvi tai tee

Lounas: ½ tölkkiä tonnikalaa, pala täysjyväleipää, kahvi tai tee

Päivällinen: 85 g mitä vain lihaa, desi vihreitä papuja, ½ banaani, 1 omena, 1 desi vaniljajäätelöä


Päivä 2.

Aamiainen: 1 kananmuna, pala täysjyväleipää, ½ banaani

Lounas: Desi raejuustoa, 1 keitetty kananmuna, 5 suolakeksiä

Päivällinen: 2 nakkia, kourallinen kukkakaalta, ½ kourallista porkkanaa, ½ banaani, ½ desiä vaniljajäätelöä.


Päivä 3.

Aamiainen: 5 suolakeksiä, pala cheddarjuustoa, 1 pieni omena

Lounas: 1 kovaksi keitetty kananmuna, pala täysjyväleipää

Päivällinen: 1 purkki tonnikalaa, ½ banaani, desi vaniljajäätelöä.

Muista myös: Edellämainittujen aterioiden välissä ei saa syödä mitään muuta. Teehen ja kahviin ei saa lisätä maitoja tai sokereita, vaan ne on nautittava mustana. Dieetin aikana suositellaan myös harrastamaan reippaasti liikuntaa.

Maailmankuulujen vichy-, kaalikeitto- tai maito-banaanidieettien sijaan armeijadieetin ruokavalio kuulostaa melko monipuoliselta, vaikkakin leivät, jäätelöt ja banaanit eivät terveellisimmästä päästä olekaan. Dieetissä muistutetaan kuitenkin, ettei yhtäkään ruoka-ainetta saa korvata toisella tai myöskään jättää mitään ruoka-ainetta tai ateriaa väliin. 4,5 kilon painonpudotus kyseisellä ruokavaliolla kuulostaa kuitenkin melko uskomattomalta.

- Aterioiden ruoka-aineet toimivat yhdessä ja takaavat oikean kemiallisen reaktion kehossa, joka kiihdyttää aineenvaihduntaa, lisää energiaa, auttaa verensokerin heittelyihin ja saa rasvanpolton maksimiteholle, dieetistä kerrotaan.

Jos uskaltaudut kokeilemaan kyseistä ruokavaliota, muista kuitenkaan tarkistaa lääkäriltäsi soveltuvuutesi kyseiseen dieettiin.

Lähde: HubPages

Kilpailut

Uusimmat