Kuva: Fotolia

Kauneusbloggarin poikkeuksellinen hiustenhoitovinkki puhuttaa: Suuvedellä eroon hilseestä?

03.05.2016 19:45 - Senja Rapila

Ulkomaalaisen kauneusbloggarin erikoinen hiustenhoitovinkki on saanut ihmiset epäilemään sen toimivuutta ja ammattilaiset puuttumaan asiaan.

Kauneusbloggari Farah Dhukai on julkaissut Instagram-tilillään videon, jossa kertoo kaikille yli 600 000 tuhannelle seuraajalleen erikoisen hiustenhoitovinkin; Dhukai suosittelee suuveden suihkuttamista päänahkaan, jos haluaa hilseestä eroon.

Tämä poikkeuksellinen vinkki on kuitenkin herättänyt epäilystä ihmisissä, joten brittilehti LOOK selvitti, onko bloggarin kertoma "hoitokeino" oikeasti toimiva.

Jos vaikka haluaisitkin lähteä tässä vaiheessa kokeilemaan Dhukain erikoista kauneudenhoitovinkkiä, kertoi dermatologi Francesca Fusco sen olevan huono idea.

Fuscon mielestä tämä vinkki toimii täysin päinvastaisesti kuin sen pitäisi Dhukain mielestä toimia, eli voimakas suuvesi vahingoittaa oikeasti päänahkaa ja aiheuttaa vain lisää hilseilyä.

Kotikeinoin eroon hilseestä

On kuitenkin olemassa muita tapoja, joilla pääsee kätevästi hilseestä eroon vahingoittamatta päänahkaa. Yksi keino on hieroa kaksi teelusikallista sitruunamehua päännahkaan ja huuhdella se sen jälkeen vedellä pois. Jos et halua lähteä kokeilemaan omatekoisia hoitokeinoja, kannattaa pysytellä myytävissä hilseenhoitotuotteissa.

Voit katsoa puhuttaneen videon alta.

Lähde: Look

Lue myös: 7 tapaa vahvistaa itseluottamusta

Lue myös: Ethän sorru? Kahdeksan tapaa, jotka vahingoittavat hiuksiasi huomaamattasi

Kilpailut

Uusimmat