Kuva: AOP

Alaston kankimies ilmestyi kännykkään - mummo oli pyörtyä

28.03.2017 08:30 - Mikko Räsänen

Brittiläinen isoäiti ei ollut uskoa silmiään, kun korjaamon hänelle antaman sijaispuhelimen sisältä löytyi video alastomasta miehestä, joka oli poikkeuksellisen hyvin varusteltu.

Kay Clash, 73, on brittiläinen isoäiti, joka vei Samsung-puhelimensa huoltoon. Hän sai huollon ajaksi tilapäiseksi puhelimeksi lainaan LG-kännykän. Lainapuhelimen olisi olettanut olevan tyhjä, mutta tällä kertaa oli toisin.

Kun Clash kotona tutki puhelinta, löysi hän sieltä videon, jonka hän laittoi pyörimään. Aluksi video vaikutti harmittomalta, ja siinä näkyi vain viisi kaunista nuorta naista, jotka tanssivat bikineissään. Yhtäkkiä kuva hyppääkin komeaan mieheen, joka on alasti ja poikkeuksellisen hyvinvarusteltu.

- Aluksi kamera kuvasi hänen kasvojaan ja huomio kiinnittyi hänen nenäänsä. Sitten kuva laskeutui alemmas hänen intiimialueelleen, ja jokin aivan muu varasti huomion, Clash kertoo.

- En ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa. Silmäni olivat ihmetyksestä levällään. 

- Olin pyörtyä siihen paikkaan. Se oli kauhea shokki. Olen näyttänyt videon joillekin ystävillenikin, eivätkä hekään meinaa uskoa sitä.  

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat