Kuva: Fotolia

Hätäpuhelulinjat lauloivat "jäätyneen naisen" takia - aavemainen näky sai poliisit lankaan

19.12.2016 17:45 - Senni Loikala

Parkkeeratun auton etupenkille "kuolleeksi jäätynyt nainen" paljastui lääketieteelliseen koulutukseen tarkoitetuksi apuvälineeksi.

New Yorkin poliisi törmäsi erikoiseen tapaukseen perjantaina, uutisoi CBS New York. Useat ohikulkijat soittivat kello 8.30 aikoihin, että eräälle kadulle parkkeeratun auton etupenkillä istui nainen, joka olisi jäätynyt kuoliaaksi.

Poliisi saapui paikalle ja huomasi, että etupenkillä todella istui kylmettyneen näköinen, täysin jähmettynyt nainen. Tämän kasvojen päällä oli happinaamari.

Tämä näky pelästytti ohikulkijoita New Yorkissa, mutta totuus ei ole sitä, miltä näyttää. (kuva: YouTube)

Poliisi murtautui autoon

Auton omistajaa ei tavoitettu, joten poliisi joutuivat murtautumaan autoon. Pian poliisille valkeni totuus "kuolleeksi" luullusta naisesta: Kyseessä ei ollutkaan oikea ihminen, vaan lähes täydellisesti ihmiseltä näyttävä nukke.

Etupenkillä istuneelle nukelle löytyi myös selitys. Auton omistajaksi paljastui henkilö, joka työskentelee yrityksessä, joka valmistaa lääketieteelliseen koulutukseen tarkoitettuja apuvälineitä. Myös autossa istunut naisen näköisnukke oli sellainen. Auton omistajalle ei koitunut seuraamuksia tapauksesta.

Erikoisesta sattumuksesta kerrottiin myös paikallisessa uutislähetyksessä. Katso tästä alta video.

Jos video ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Lue myös: Joka viides nainen näkee samaa painajaista: Onko uni sinulle tuttu?

Lähde: CBS New York

Kilpailut

Uusimmat