Mitä ihmettä? Appelsiineja syödään nyt suihkussa

23.02.2017 19:15 - Erica Alaluusua

Suihkuaterioijat kuvailevat kokemustaan vapauttavaksi.

Kaikki alkoi, kun noin vuosi sitten eräs Reddit-verkkosivuston käyttäjä pyysi muita kertomaan, mistä epätyypillisistä asioista he nauttivat. Yksi kommenteista koski appelsiinin nauttimista suihkussa.

"Kylmän ja raikkaan appelsiinin repiminen paljain käsin kahtia, kun mehu valuu vartaloasi pitkin. Et huolehdi jättääkö mehu ihosi tahmeaksi tai mitään muutakaan. Revit siitä hampaillasi paloja kuin raaka kannibaali, joka ei ole syönyt viikkoon! Tämä on kaikkein aistillisin, hurjin ja vapauttavin asia, jonka ihminen voi tehdä."

Tämän jälkeen ihmiset Redditissä villiintyivät ja alkoivat postaamaan kuvia, joissa he testaavat appelsiinien nauttimista suihkussa, ja kyllä, siitä tuli hitti. Aihe on yhä puhuttu, ja sen tiimoilta tehdään jatkuvasti uusia keskustelun aloituksia. 

Julkaisuissa tulee hyvin ilmi, että käyttäjät toden totta nauttivat suihkuhetkestä appelsiinin kera, ja sitä on verrattu myös kylpyläkokemukseen kotona. 

Yksi Redditin käyttäjä kommentoi Buzzfeedille seuraavasti:

"Aloitin uteliaisuuteni takia. Se vaikutti kiinnostavalta ja uudelta. Nyt teen sitä sen vuoksi, että rakastan sitä. Minulla ei ole koskaan ollut aikaa aamiaiselle, mutta nyt minun ei tarvitse huolehtia. Tässä on kyse kylmän appelsiinin ja kuuman veden kontrastista. Annat itsesi syödä appelsiinia ilman pelkoa siitä, että mehu leviää päällesi. Tässä on kyse itsensä vapauttamisesta."

Appelsiinien syöminen levisi myös Twitteriin, jossa julkaisujen yhteyteen on liitetty teksti #showerorange.

Katso yksi julkaisuista alta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Appelsiiniaiheisiin julkaisuihin on olemassa kuitenkin tietyt säännöt. Julkaisut eivät saa nimittäin sisältää alastomuutta, eikä greippejä tulisi missään tapauksessa nauttia suihkussa. Sen sijaan hyväksyttäviä hedelmiä ovat appelsiini, klementiini, veriappelsiini sekä mandariini. Kommentoijia pyydetään pyrkimään myös kohteliaaseen käytökseen.

Lue myös: Tosielämän vampyyri juo poikaystävänsä verta ja välttelee aurinkoa

Lue myös: Bosnialaisnainen parantaa ihmisiä nuolemalla heidän silmiään - hoitanut jo tuhansia

Lähde: Buzzfeed

Kilpailut

Uusimmat