Suomalainen McDonalds-asiakas koki kuvottavan yllätyksen - katso

05.03.2012 19:30 - Mikko Räsänen

Helsinkiläismies järkyttyi, kun hänen ostamastaan hampurilaisesta mönki esiin musta toukka.

22-vuotias helsinkiläismies koki elämänsä järkytyksen, kun hänen ostamastaan McDonaldsin hampurilaisesta kömpi esiin musta toukka. Mies oli ostanut hampurilaisen mukaansa Ruoholahden McDonaldsista. Kun hän kotona avasi hampurilaisen kääreet, näki hän toukan, joka ymmärrettävästi tappoi ruokahalun sillä sekunnilla.

Mies otti välittömästi yhteyttä ravintolaan, valitti tapahtuneesta ja kertoi saaneensa toukkalöydöstä niin oksettavan olon, ettei uskonut enää koskaan voivansa syödä McDonaldsissa.

- Ravintolapäällikkö pahoitteli tapausta asiaankuuluvasti, mutta tarjosi hyvityksenä kahta vapaavalintaista ateriaa tai sitä, että maksavat minulle takaisin sen kaksi euroa, minkä tarjoushampurilainen oli maksanut.

Mies ei tarttunut tarjoukseen, koska ajatus uusista aterioista ei innostanut.

- Ja jos olisin mennyt hakemaan ne kaksi euroa, niin minun pitäisi maksaa ensin bussilippu mikä on 2,70e.

Mies kuitenkin sulki hampurilaisen matoineen pussiin ja jääkaappiin, ja aikoo palauttaa koko ostoksensa ravintolaan, että siellä voitaisiin selvittää, mistä toukassa oli kyse ja miten voidaan varmistaa, ettei vastaavaa tapahdu toiste.

- Tavoitteena on vain se, että jatkossa ravintolassa keskityttäisiin oikeasti laadunvalvontaan tarkemmin eikä tämmöstä tapahtuis. Aion palauttaa tuotteen ravintolan toiveen mukaisesti takaisin ravintolaan, jotta McDonald's voi selvittää missä kohtaa hampurilaisiin pääsee matoja. Siihen asti ihmisten kannattaa tarkistaa hampurilaisensa. Onneksi itse avasin käärön oikealta puolelta ja näin madon heti, mies kiittelee.

Kilpailut

Uusimmat