10 asiaa, joita vain naiset joutuvat välttelemään

17.07.2014 15:00 - Minna Talstila

Tietyt naisia pelottavat tai nolostuttavat tilanteet eivät useinkaan hetkauta kaksilahkeisia lainkaan.

On olemassa monia asioita, joita naiset välttelevät joko tietoisesti tai tiedostamattaan. Syynä voi olla esimerkiksi pelko oman turvallisuuden vaarantumisesta. Toisaalta tietyt asiat voivat vain yksinkertaisesti tuntua naisesta epämiellyttävältä tai nolostuttavalta. Listasimme alle 10 tilannetta, joita naiset välttelevät, mutta jotka eivät kuitenkaan ole miehille ongelmallisia. 

Tiettyjen ruokien syöminen julkisesti

Mitä sinulle tulee mieleen naisesta, joka ahmii suuhunsa banaania tai nuoleskelee jäätelöä? Aivan. Naiset välttelevät syömästä näitä ruoka-aineita julkisesti juuri sen vuoksi, että heihin liitetään niiden yhteydessä seksuaalisia mielikuvia.

Drinkkien jättäminen vartioimatta

Yökerhossa ollessaan nainen joutuu pitämään juomaansa tiukasti silmällä sen varalta, että joku katala mies keksisi laittaa sen sekaan tyrmäystippoja.

Yksin matkustaminen

Tietysti on olemassa myös naisia, jotka uskaltavat matkustaa ulkomailla yksin. Monet kuitenkin karttavat sitä oman turvallisuutensa vuoksi.

Katsekontaktin muodostaminen ventovieraan kanssa

Jos nainen katsoo ventovierasta miestä silmiin tai hymyilee tälle, saatetaan se ymmärtää eri tavalla kuin nainen on alunperin tarkoittanut. Mies nimittäin voi kuvitella katseen seksuaalisena kutsuna, vaikka nainen olisi tarkoittanut eleen vain kohteliaisuudeksi.

Käveleminen yöllä kotiin yksin

Suuri osa naisista varmasti pelkää kävellä yöllä ypöyksin kotiin, sillä kulman takana tai pimeässä metsässä voi lymytä raiskaaja.

Astuminen tilaan, joka on täynnä miehiä

Kun nainen astuu täynnä miehiä olevaan tilaan tai kulkuneuvoon, liimautuu varmasti suuri osa katseista häneen. Tämän vuoksi kyseinen tilanne saattaa ujostuttaa tai hermostuttaa monia naisia.

Huomiota herättäviin vaatteisiin pukeutuminen

Naisten täytyy miettiä miehiä tarkemmin pukeutumistaan, sillä he saattavat muuten saada ei-toivottua huomiota.

Syrjäisen pankkiautomaatin käyttäminen

Naisia luultavasti ryöstetään kadulla miehiä herkemmin, ja siksi myös hiljaisella paikalla olevan pankkiautomaatin käyttäminen voi tuntua heistä pelottavalta.

Treffeille meneminen ilman, että kukaan tietää tarkkaa deittipaikkaa

Jos nainen on menossa lähes ventovieraan ihmisen kanssa treffeille, kertoo hän luultavasti ainakin yhdelle ystävälleen deittipaikan tarkan sijainnin. Voihan mies osoittautua täydeksi sekopääksi.

Vastaaminen kadulla häiriköivälle ihmiselle

Jos joku resuinen kadunkulkija puhuu juopuneessa tilassa naiselle, välttelee tämä mitä luultavimmin vastaamista viimeiseen asti. 

Kirjoitimme aikaisemmin vaateongelmista, jotka vain naiset voivat ymmärtää. Lue lisää täältä.

Lähde: BuzzFeed

Kilpailut

Uusimmat