28-vuotiaan naisen kallis hinta lihaksista: Steroidit kasvattivat peniksen

23.10.2013 09:16 - Karoliina Kotala

Nuori brittinainen on avautunut mediassa rajuista sivuoireista, jotka ovat seurausta ahkerasta steroidien käytöstä.

Uutisoimme hiljattain sosiaalisessa mediassa leviävästä valokuvasta, joka osoitti millaista jälkeä steroidien käyttö voi jättää kehoon. Esiin on noussut myös toinen esimerkki, kun 28-vuotias Candice Armstrong on astunut julkisuuteen, kertoen steroidien käyttönsä seurauksista.

Steroideja jo vuosia käyttänyt Armstrong kertoo kehonsa muuttuneen melkoisesti vuosien treenaamisen ja steroidien käytön myötä. Naiselle on muun muassa kasvanut runsaasti karvoja kasvoihin ja muualle kehoon, sekä hänen kasvonsa kärsivät aknefinneistä. Merkittävä muutos kehossa on myös se, että steroidit ovat kasvattaneet hänen klitoristaan jo lähes kolmesenttiseksi minipenikseksi.

- Tämä ei ollut suunnitelmani. Vaikka halusin kookkaat kädet ja leveät hartiat tai pienen lantion ja suuremman selän, jotka ovat maskuliinisia, en silti halunnut muuttua naisesta mieheksi, Armstrong kertoo.

Yllättävää kyllä, nainen ei aio seurauksista huolimatta lopettaa steroidien käyttöä.

- Uskon, että siitä olisi enemmän haittaa kuin hyötyä. Menettäisin lihaksia, mutta en pääsisi eroon maskuliinisista piirteistä, kuten parrankasvusta ja matalasta äänestä, ne eivät enää palaudu, Armstrong kertoo.

Katso kuvat Armstrongista ennen ja jälkeen täältä.

Lähde: DailyMail

Kilpailut

Uusimmat