3-vuotias Hilla sulatti sydämet - video pikkutytön Cheek-rakkaudesta nousi hitiksi

18.08.2014 13:08 - Rea Tallgren

Kolmevuotias Hilla saattaa olla Cheekin tunteellisin pikkufani.

Kesän aikana sosiaalisessa mediassa nousi hitiksi hurmaava video, jossa kolmevuotias Hilla-tyttönen itkee lohduttomasti hänen äitinsä kävellessä lastenhuoneeseen. Pikkuprinsessa istuu videolla suoraan cd-soittimen vieressä Cheekiä kuunnellen.

- Miksi sä itket? hämmentynyt äiti kysyy Hillalta.

- Laulaa niin hyvin, Hilla saa itkultaan soperrettua.

Video idolinsa laulutaidoista kyyneliin asti liikuttuneesta Hillasta lähti nopeasti leviämään netissä, ja jakoipa myös Jare Tiihonen eli Cheek itsekin sen sivuillaan. Nyt videolla on jo tuhansia ja tuhansia tykkäyksiä.

Hillan äiti Sini-Riikka sanoo Voicelle, että Hilla on pitkän linjan Cheek-fani.

- Hilla on tykästynyt Cheekin musiikkiin jo yksivuotiaana. Lemppari taisi tuolloin olla Sokka irti ja hän puhuikin pitkään Sokka irti -sedästä, Hillan äiti muistelee. 

Hilla on myös määrätietoisesti kasvattanut Cheek-tietämystään.

- Hän itse bongasi esimerkiksi telkkarista Cheek-lehden ja itse sen kävi myös ostamassa. Mukana tullut Äärirajoille-sinkku kuluu varmaan puhki, kun sitä luukutetaan jatkuvasti, Sini-Riikka paljastaa. 

Aina fanittaminen ei jaksa muita perheenjäseniä naurattaa.

- Kyllä hermoja vähän kiristi kun matkattiin reilut 40 kilometriä mummolaan ja koko matkan ajan piti kuunnella Äärirajoille. Suunnittelin ostavani neidille kokonaisen levyn, ettei vaan yhtä biisiä tarvitsisi kuunnella, Hillan äitiä naurattaa.

Katso video alta.

Aiemmin kerroimme, miten Cheek on ottanut huomioon megakonserttiensa läheisyydessä asuvat ihmiset. Lue tuo juttu tästä.

Kilpailut

Uusimmat