Kuva: Youtube

Instagramin ulkoasu muuttui - käyttäjät raivostuivat

12.05.2016 09:15 - Iiro Myllymäki

Uusi logo on suuri muutos aiempaan.

Instagramin tunnistettava vanha kameralogo on nyt historiaa. Kuvasovellus on päivittänyt logonsa uuteen minimalistisempaan suuntaan ja samalla myös itse sovelluksen ulkoasua on muokattu.

Uusi logo on yksinkertaistaen piirretty kamerasymboli violetin ja keltaisen sävyissä kylpevällä taustalla. Sovelluksen ulkoasusta on poistettu sininen korostusväri, joten värikkyys sovellukseen tulee enää pelkästään itse kuvista. Instagramin suunnittelupäällikkö Ian Spalter perustelee neljä vuotta vanhan logon uudistamista sillä, että itse sovelluskin on ajan saatossa muuttunut.

- Instagramin logo ja ulkoasu eivät enää tuntuneet heijastelevan itse sovellusta, ja koimme voivamme tehdä siitä paremman, Spalter sanoo.

Käyttäjiltä täystyrmäys

Käyttäjät ovat ottaneet uudistuksen vastaan tyrmistyneinä. Instagramin Facebook-sivulla uudistuksesta kertovan julkaisun kommentit ovat järjestään uudistusta moittivia.

”Antakaa vanha insta takaisin, ette voi muuttaa sitä tuosta noin vaan ja pilata nettihistorian söpöintä ja täydellisintä logoa korvaamalla sen tuolla typerällä ja persoonattomalla jutulla”, kommentoi Barbara Resende.

”Uusi logonne on kamala. Anteeksi”, kirjoittaa puolestaan Shweta Bhatt.

”Näyttää halvalta niin monella tavalla. Ei mitään omaa identiteettiä. Melkein kaikki logot on nykyään suunniteltu tuolla tavalla”, kommentoi Spikey Hafiz Ciema.

Mitä mieltä itse olet suositun sovelluksen uudesta ulkoasusta?

Instagramin vanha logo (kuva: Youtube)

Lue myös: Instagramin kaikkien aikojen tykätyin kuva yllättää - katso

Lähde: Refinery29

Kilpailut

Uusimmat