Seksikkään sporttikaunottaren uskomaton muutos - oli 1,5 vuotta sitten 150-kiloinen alkoholisti!

14.11.2016 19:30 - Mikko Räsänen

Amerikkalainen perheenäiti otti itseään niskasta kiinni ja teki elämässään huikean suunnanmuutoksen.

Amerikkalaisen Misty Mitchellin elämä lähti syöksykierteeseen, kun selän pullistunut välilevy alkoi haitata jokapäiväist elämää. Liikunta jäi ja tilalle tulivat syöminen ja alkoholi. Viinaa alkoi mennä suuria määriä ja oli tavallista, että Mitchell joi puolen litran vodkapullon päivässä. 

- Söin kaikki päivät ja ryyppäsin yöt. Ja seuraavana päivänä taas söin krapulan takia roskaruokaa, Mitchell muistelee. 

Elämäntapojen myötä Mitchellin paino nousi nopeasti ja terveys huononi entisestään. Selkävamma leikattiin 2014, mutta Mitchell heräsi tajuamaan oman tilanteensa vasta helmikuussa 2015.

- Menin vaa'alle ja painoin 150 kiloa. Olin tupakoiva alkoholisti. En pitänyt suunnasta, mihin elämäni oli menossa ja päätin tehdä asialle jotain.

Elämänmuutos olikin täydellinen. Mitchell jätti ryyppäämisen ja tupakan, ja korvasi roskaruuan vihanneksilla ja hedelmillä. Hän alkoi harrastaa liikuntaa uudestaan ja säännöllisiksi lajeiksi valikoituivat jooga ja painonnosto. Nyt elämänmuutoksen aloittamisesta on kulunut 1,5 vuotta ja muutokset ovat olleet uskomattomia. 

- Kaksi vuotta sitten näytin keski-ikäiseltä ja nyt kukaan ei edes suostu uskomaan, että olen 36-vuotias. Tuntuu, että olen nuorentunut 20 vuotta ja siltä se myös näyttää.

Katso alta kuvia uskomattomasta muodonmuutoksesta. 

Lähde: Goodhouskeeping.com

Lue myös: Minun tarinani: Emilia, 21, laihdutti yli 60 kiloa - katso kuvat

Lue myös: Nuori nainen laihdutti huimat 56 kiloa vuodessa - muodonmuutos hämmästyttää hittivideolla

Lue myös: Suomiräppärin uskomaton muodonmuutos 20 viikossa - katso ennen ja jälkeen -kuvat

Kilpailut

Uusimmat