Nainen julkaisi Instagramissa alusvaatekuvia itsestään - mukana tärkeä viesti

15.02.2017 07:45 - Reija Saarinen

Kuvaan voi varmasti samaistua moni nainen.

Englantilianen Olivia jakoi omalla Instagram-tilillään kaksi kuvaa, joihin moni nainen voi samaistua. Toisessa kuvassa hänen yllään nähdään tiukat ja muotoilevat spandex-alusvaatteet, jotka on aseteltu paikoilleen juuri niin kuin kuuluukin. Toisessa kuvassa sen sijaan alushousut on vedetty alas niin, että ne paljastavat mahan.

Kuvatekstissä Olivia kertoo asioita, jotka ovat varmasti tuttuja monille:

"Ostin muutamat spanxit noin vuosi sitten, jotta voisin pitää ihonmyötäisiä mekkoja. Tiedättekö miten kamalan epämukavia nämä ovat? Hengittäminen ei ole vaihtoehto. Ensimmäisessä kuvassa oloni onkin todella epämukava ja hankala. Kun otin ne pois, oloni oli mahtava!" hän kirjoittaa.

Olivia kehottaakin kaikkia olemaan oma itsensä, ilman muotoilevia alusvaatteita. Hänen mukaansa me emme tarvitse niitä, jos rakastamme itseämme juuri sellaisena kuin olemme.

"Älä anna kampanjoiden ja tv-mainosten huijata sinua. Spanxit on tarkoitettu luomaan hoikempi illuusio, et sinä tarvitse niitä. Tunnen oloni erittäin hyväksi tuossa toisessa kuvassa ja saan myös henkeä. Sinä et tarvitse erillisiä vaatekappaleita rakastaaksesi itseäsi. Muista, että olet mahtava, olet virheetön ja olet kaunis. Älä anna kenenkään väittää muuta."

Kuvan voit katsoa alta.

Lue myös: Fitness-tähti jakoi rehellisen kuvan synnytyksen jälkeisestä kropastaan - mukana tärkeä viesti

Lue myös: Huippumalli Chrissy Teigen jakoi kuvan raskausarvistaan: "Ihan sama"

Kilpailut

Uusimmat